Wednesday, April 20, 2022

Anak Buah Nombor 3


ِPada 17hb April ai dapat anak buah baru. Alhamdulillah Nani selamat bersalin, dia dan babynya dalam selamat dan sihat. Nani bersalin di Hospital Tropicana, dekat sahaja dengan rumah tapi ai tak pergi tengok pun di hospital sebab peraturan hospital hanya membenarkan seorang sahaja masuk melawat. Jadinya ai datang tengok dia dan baby bila dah ada di rumah sahaja. Berpantang pun di rumah Mak jadi lagi senang, bila-bila masa saja boleh datang. Lama diriku menantikan anak buah. Hampir 7 tahun barulah tambah lagi sorang hehehe... Memperkenalkan baby Fahrel.



Comel sangat dia. Tak silap beratnya lebih kurang sama dengan Aliah. Keluar kecik tak apa asalkan semuanya sihat. Nanti bagi susu banyak-banyak tembam lah dia :) Seronok lah abang Ariq, tambah geng. Geng lagi sorang jauh kat Ipoh.



Bagi Qaireen pegang baby. Sampai terbuka bedung, sarung kaki pun dah entah kemana. Kaki halus habis longgar semuanya hahaha.. Bila tanya Qaireen nak baby ke tak, laju saja dia jawab tak nak :p



Mak Long pun nak juga bergambar dengan baby Fahrel. Bestnya dapat dukung, peluk, bau dan cium baby. Rindu betul bau baby ni kan.



Alhamdulillah adik ai pun nampak semakin sihat dan kuat. Baby pun kuat menyusu katanya. Pertama kali jadi ibu, barulah dia tahu penat lelah menjaga anak hihi.. Tak tidur malam itu biasa :) Mujur sekarang ini dah banyak Confinement Lady (CL), pilih sajalah mengikut kemampuan. Tahniah buat adikku Nani dan suaminya Fahrel!! Semoga kehadiran cahaya mata ini menambahkan lagi kasih sayang buat kalian berdua.

1 comment:

ezy.fia said...

comelnya baby! alhamdulillah..