Monday, April 16, 2018

Melawat Baby Qaireen


Masa ai dalam pantang, ramai sahabat dan saudara-mara datang nak melawat tengok baby Qaireen. Tiap weekend je full dengan tetamu yang datang. Ada juga yang ai terlupa nak bergambar. Mana yang ada bergambar tu, ai letak ke dalam entry ni sebagai kenangan dan tanda terima kasih. Terharu :)

Kawan-kawan sekolah. Dari kiri Jaja, Elin, Nani & Tee B.Jiran depan rumah Miza.Maklang dan Makngah sekeluarga. Cousins lelaki ada tapi malu nak bergambar heheKawan sekolah Fid & Reez. Masa pantang bersalinkan Ariq dulu dorang berdua ni pun datang melawat juga.Kawan sekolah lagi Nowwa, Anis & Sufia. Jumpa kat restoran Mohd Chan.Time ni ai amik udara luar, sementara meunggu Zahra habis tuisyen. Release stress, otak tepu duduk lama sangat dalam rumah hahah 3 jam kat luar lepas tu salin balik uniform pantang kat umah :p

Makteh sekeluarga datang melawat.Cousins Lina & Fatin. Anak dara lagi, awal 20-an. Bergambar dgn dorang ai rasa macam muda tiba-tiba heheTengok akak Zahra, macam dah besar pula dia dalam gambar ni. Oh no!!! Mummy dah tua huhuhu Ada juga yang tak datang tapi hantar hadiah. Sangat terharu.. Terima kasih yang luangkan masa datang ziarah tengok baby.


No comments: