Friday, January 30, 2009

Splassshhhh

Ni masa mandi manda kat Sunway Lagoon.
Bawak Mak ngan adik2... yang tak join Abah (gi outstation) ngan Angah (keje).
Bestttttt!!!!! nak pegi lagi.. hihi



Time ni Zahra sibuk nak wat peace gak.
Zahra ngan Mak Lang(kanan), Mak Teh (kiri) dan Mak Su (blakang).
Mak Su dia dah nak sama besar je hihihi


Mak tak mandi, maka dengan itu dia merangkap penjaga beg hihihi


Sblom nak balik singgah gift shop, beli spec tuk Zahra.
Comel tak??!! hihihi
Macam panas je, padahal dah petang,
matahari pun takde dah.. =)

13 comments:

Hida Naza said...

kirim salam kat mak ko dek..lama tak jumpa dia.aku tengok dia tak berubah pun. awet muda nih.

nurulzia said...

zara maintain comel la..pegila selalu nanti zara bole belaja berenang..

honeylanz said...

hi..lama dah x pg sunway...best la main air

Mrs LVoe said...

alahai comey yea dia. pandai zara nie bgaya.. ade stail uuu

syaza said...

baby comel!!!

ateh... said...

cian kat emak tu..dia di pergunakan.hahahhaha.tapi best la..nak g jugak la nnt.hihihi

MaMa DhiYYa said...

u hv a very cute little princess too.

@nnap3jelov3b@by said...

syiok nyer zara :D
kan best kalo bley bwk aqil jln2 camneh :(

faralazyarts ♥ said...

cutenya anak u.. :)

CoNniE said...

yeayyy.. sunway mmg best..!
Zara pon nampak have fun gitu..

Dulu time aku pegi pon mama & papa aku tukang jaga beg gak sbb dorng tak mandi.. hehehe... depa pon tak kesah..

A.R.A.S.H. 910 said...

sronok..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya zara tu..nice spec! *wink

Nurhayati said...

nur: aku dah sampaikan..dia suka bile ko kata dia mude.. perasan sudah.. mak aku tanye bila nak bawak harith datang jumpe dia.. :)

nurul: mmg slalu wat dia mandi pool kat umah ni.. nak bagi dia kurus, swimming banyak2 hahaha penderaan tul

honeylanz: pegi la jgn tak pegi..best..

sha: Zara bab2 posing ni class giteww.mana blajar tak tau.

syaza, mama dhiyya, fara: tq

ateh: tue la dipergunakan sbb tak mandi, kalau join mandi takde la jadi tukang jaga beg..hihih

anna: bawak la aqil gi mandi manda mesti boleh nyer..hihih

heny: main air mmg no1..suka ya amat.. pastu pengsan kepenatan..

arash: mmg seronok

elissmie: Zara mmg seronok tak ingat. spec tu murah je RM10 hahaha