Wednesday, January 14, 2009

Wish List: Mitch & Marc

DONE!!.
.
.
.
.
.
I need a new jewellery box.
Yang ada skarang ni kecik, tak muat nak simpan yang lain2.
Tadi browse
Mitch & Marc website, kinda love this one.


We already have this watch box for 8 watches.
But seems like need to buy a new one too.
This time have to buy 20 compartments at least.
wah banyak nya..
Ye la jam Zaf je dah penuh huhu.
Bila nak beli baru kena tunggu duit jatuh dari langit dulu bole..


5 comments:

Mrs LVoe said...

nice dear.. almost rm500. beli je dear. xyah tunggu2.. mcm sha dok tunggu aleh2 xbeli gak ehhe

love said...

wargh 20 jam???? byk nyer , me only have 2 jam jek tu pun jrg pakai sbb x suke pakai accessories rimehhhh!

Nurhayati said...

sha: nak kena beli gak, sbb current jewellery box takde dah let go kat org hihihi

love: 20 compartment bukan 20 jam.. standby kot2 byk ke kan..hihihi yang ada skang 8 ni tak muat dah.

CuTeMiUt78 said...

nice box.. emm.. kita pun tak terbeli la... jam pun byk gak.. saja suka buat koleksi..

Nurhayati said...

mummy mirul: banyak jammm!!!! nak tengookkkkk :)