Wednesday, January 14, 2009

Bila nih...


** updated:
Alhamdulillah, masuk sudah bonusku tadi.. tetiba takut plak ada duit banyak2 ni.
Yang penting skang nak settlekan utang dulu.. pastu baru pikir nak beli ape.. hihihi




Aduh tak masuk-masuk lagi Bonus ni..
HQ bgtau dah bankin pagi tadi.. sampai la ni tak clear2 lagi..huhuh
Mesti org bank ni saja lambat2 kan proses.. bole plak salahkan org lain kan
Penderaan mental dah ni... *^&%#%^)

Korang semua mesti dah dapat bonus kan...!!!



14 comments:

Zuhaini said...

hehe.. sabar ya!

**best nya ada bonus! kami keje gomen x dak bonus! :(

love said...

ye ler besh nyer ade bonus... saya stay at home mummy x dak bonus... tunggu bonus dr Mr.Hubs.. hehehehe!
p/s: rindulak rase nk keje balik... opppsie.. sabarrrr

Izzlorna said...

kita serupa...kita serupa...huhuhu...mana laaa....bilaa laaaa $$$ nk masyukk nih ;p sbr2....hehehe... :)

Dania's mummy said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............. seronoknya... apa plan? share2 la apa nak beli? mana nak habis kan.. heheheheheeh

atty's said...

salam..abih dah bonusnya..ehehehehheh

mrsharis said...

BONUS????
Wahhh..apa lagi, jom la kita g spa, bowling, bla..bla..bla..
hahaha..
timing da betul da ni..

CuTeMiUt78 said...

wah..bestnya dpt bonus... cam company kita jgn harap la ado... lagi2 sejak ekonomi jatuh merundum ni.. lagi la... tak blh harap langsung..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah syok bonus...dedulu kerja tak gomen, setiap kali CNY mesti dapat bonus..maklumlah encik majikan cha ya nun alif..

Nurhayati said...

zuhaini: ala tahun lepas je korang takde bonus.. tahun ni ada kot.. lagi pun gomen byk privilege, bestttt

love: okey la tu tak keje pun leh dapat bonus dari Mr.Hubs hihihi

lorna: masuk dah..pe lagi leh kawin esok..yeayy haha

mummy dania: takde la plan ape sgt, dapat duit bayo utang tue la plan nye :)

atty: habis dah ek sis, awal dapat ek.. saya ni pun tak tau le habis cepat ke lambat hehe

liya: ha tue la bila nak main bowling ni.. lama gile dah..spa lagi jom2x yipeee

cutemiut78: alhamdulillah rezeki. mintak2 tahun depan ada lagi aminnnn

elissmie: skang dah keje gomen ke.. hmm sama la sini, jaga duit cha ya nun alif.. bonus pun dapat time nak raya dia je la.. huhuhu

mamazana said...

mummy dapat bonus..yeyeye... mummy dpt bonus!!! syg mummy!! zara cepat bodek mummy...

idajer said...

saya takde bonuslah!!kasiklah separuh..hahaha..

Dania's mummy said...

yati... ada ym x? nak tanya something, tp malu nak tanya kat sini... ym sy nanti boleh x?

NUR ZIHAN NASZERI said...

waah...leh syopping syakan ye..

partimejob said...

wah..bonus berapa bulan nih?..mesti banyak kan...kak tie dah abis bayar utang dapat bonus raya puasa aritu...settlekan apa yang patut dulu kan...