Saturday, January 3, 2009

Wedding again

Baru balik dari my friend wedding (Is) kat KGNS, Kelana Jaya. Sampai2 je kat hall pengantin pun sampai gak, right timing tul..takde la nak tunggu lama kan. Gambar penganten nye takde sbb jauh sgt nak gi snap. Lagipun tak leh tunggu lama sampai habis, almaklumlah bawak si tonet ni, bukannye dok diam. To Is n Wife Congratulationsssss!!!
Amik gambar dulu sebelom makan..
Ha mummy nak makan, Zahra dok dlm stroller diam2 ek.
Kena bagi bag, biar la dia nak korek ape pun, janji dia leh dok diam.

Gambar kat depan pintu sblom balik, tapi tak nak tgk camera. Sibuk pandang lampu kat atas..

Gambar ngan Daddy plak..ha perasan tak Zahra pakai kebaya.
Kemain lagi anak dara aku ni. Mummy dia pakai baju kurung je huhuhu



14 comments:

Mrs LVoe said...

cutenya zaraaaaa.. geram tgok dia.

idajer said...

eeee..cantiknye baju zara!!!tempah kat mana?

mrsharis said...

Zara kalau bab melaram bukan main lg ar..(ayat utk mummy zara sebenarnya)..hehehe

l o v e said...

warghhh bergaya tul zara pakai kebaya, ngalah kan mummy dia... syok tul kan ade anak dara!

Linda said...

yatie.. sooooo cute la si tonet nie.... she remind me of my late daughter.... mesti seronok kan kalau arwah still wif me... pray for me, so i'll prgnnt again this year... rindu sgt pd arwah...

gEe said...

hi yatie!hepi new year to u..
thanks for visit my blog..harga aryssa tu rm100 tk trmsk kos post..tgk la u yati dok mane..kolo leh jmpa kt my ofc..lg senang..

comey gile ur bb!...gerammmm..

nnt sudi2kan le singgah lg tgk blog gee..leh tgk update design....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah tomeinya zara! nanti bila my baby nuha dah besar sket pun nak belikan dia kebaya gak laa..

Jasfyra said...

thanks drop by kt blog saya ye..
owh..baby zara sgt ler comei.geram saya tgk..suka tgk entry model baby gap tuh..cumil sgt

Sham Ummi Echa said...

comeinya bb zara nih..senyuman dia wat auntie cair ler..siap pakai kebaya lg tu...mama pon kalah..hehehh

karipapsayur said...

She's so cute.. x meragam ye bila ada skarf atas kepala!

mummysyafie said...

meh sikit nak picit pipi zara tu..

very da comel okkk...gerammmm

IdzaRis said...

zara pakai kebaya?
amboi..lawan tokeh nampak?

anese said...

hai salam kenal..
waa..cutenya ur lil' zara nih..
dulu mase anak saya kecik2 pun gile beli headband..skang dah besar tak suka pulak dia pki..pening kepala katanya..hmm ngengada tull

Nurhayati said...

sha: nak marah dia pun susah sbb comel sgt hihi

idajer: baju dia beli kat TTDI, ape ek nama butik tu lupe dah.kalau ingat nanti bgtau..

liya: mummy dia nak melaram tak reti, tu bagi kat anak melaram habis..pasni dah besar dia dah ada taste sendiri. time ni je la..

love: ada bb girl cam ni la jadi mangsa keadaan tuk fesyen hahah

linda: insyaAllah, kita doakan yang terbaik tuk u n family

gee: hepi new year too... nanti nak wat baju dulu, dah siap baru hantar wat manik plak ek.. thanks..

elissmie: ha beli2 tuk nuha kebaya, cheong sam, sari semua.. time ni nak pakaikan dia ape2..hihi

jasfyra: thank u.. Zara kena paksa jadi model tu..hihi

sham ummi echa: semua org tgk n tegur dia pakai kebaya..cameraman asik snap pic dia je. cam artis lak rasa. mummy dia tumpang glamer jap hahah

karipapsayur: dah biasa pakaikan dia dari kecik.. tapi tak tau la dah besar nantikan..hopefully pakai sampai ke besar.

mummysyafie: picit la, tapi picit kat tangan dia bagi ilang ketul2 tu huhuhu

idzaris: mummy dia nak pakai kebaya dah byk bonggol2 tak cantik.. bagi kat anak camne cantik je..hihihi

anese: salam kenal jua.. tue la mmg gila beli headband... harap2 pakai sampai ke besar la.. :)