Friday, January 23, 2009

ZzZzZzZzzzzzz

Anak dara ni tido ngan terkangkang, nampak perot, mulut ternganga.. aduh le..
Sedap betul tido..Kalau bf tengok lari dorang nih =)
Sabar je la... rasanya anak2 korang takde la camni kan.



16 comments:

aLeenA Adli said...

hehehe..
comel lh...

ummi balqis said...

haii..jgn isau.. same je si balqis tu.. siap buat stail flip-flap lagi.. hahahahaha..

btw, cemane pun diorg tdo.. sgt comelkan? awwwwwwwww... hehehe

Ismi Umar said...

Tido pun comel. Camana bf nak lari kalau comel camni. Hehehe..

Yan said...

salam ziarah :)
thanks for dropping by and left a comment :)

comelnya Zara.. dia serius bley kawan dengan Zeri.. sama je tido mulut nganga.. kekeke..

CuTeMiUt78 said...

ala..ala.. tomeinya tido.. sepesen ngan mirul klu tido cenggitu la dia..

mamazana said...

ala comeinya... Zara looks more to papa kan...

a.k.a lollipop said...

ahah..anak dara saper tuh? emmil tengok pun larik...hahaha..

no-lah kidding comel kan tengok budak-budak nih tido ;) i suka tenung emmil tido..rasa tenang jer walaupun mulut ternganga..LOL

nurulzia said...

Mrs.Zaf,anak anda sgt chomel..ala normal la kan..kite yg tua ni pun kdg2 tido ternganga jugak kan?hehehe

aienrozaini said...

chomey nyer zaraaa. suker tgk pic dier ;)

Liza said...

sedapnyer dia tidur, so cute!!!

CoNniE said...

Hye Yati... It's me Henie.. aku add ko dlm my friend list aku yea..... anyway ur baby gurl is soooo cute.. mcm mama dia kot? hehehe...

A.R.A.S.H. 910 said...

cute..

partimejob said...

hehe...sama jerk bebudak nih tido yati...anak4 kak tie siap meniarap bagai..ada la yang jatuh katil..hua3..yer la dah ramai kan satu katil dorang berempat jerk...mama dia nak menyelit pon tak dapek..

Nurhayati said...

farah, aienrozaini, arash, kak liza:
memang comel.. semua baby comel la.

ummi balqis: tu la macammana style dorang tido pun comel.. amik la pic balqis wat flip-flap tu nak tgk hihi

kak ismi: kalau kita tido camtu mmg bf lari la kan..hahaha

Yan: elok sangat la tu Zara leh geng ngan Zeri..leh wat contest sape paling besar nganga hihi

cutemiut: sama gak ek..hihi comel je kan.

mamazana: haah, ramai kata ikut Daddy dia.. sejuk la kan.. tapi i panas je ngan dia haha

lollipop: kalau nak marah dia kan.. tak jadi.. tgk muka dia terus sejuk.. :)

nurul: kita tido camtu jgn kata orang lari... nyamuk tgk pun lari..hahaha

heny: bole2... comel cam aku tu ye.. hahaha perasan 1000 kali

kak tie: sian kak tie terpaksa tido bawah. anak tido kat katil hehehe esok2 kalau yati ramai anak camtu la kot kan.. eh ramai ke??!! jeng jeng jeng

ayu said...

dont wori bukan anak dara awak je cam gitu..lebih kurang sama lah anak dara kita...comel kan tgk diarog tdo cam gitu...geram nak cium2 je..

Nurhayati said...

ayu: nasib bukan Zara sorang je camtu.. so ramai geng le ek.. hihihi camne dorang tido/makan/main/nangis semua comel... =)