Tuesday, January 20, 2009

CNY Hamper


CNY kali ni, beli hamper tuk my bos. But its just small hamper je.
Mula2 nak beli limau, tapi Zaf kata tak payah sbb confirm umah dia byk dah.. so beli la Famous Amous.
My Bos sgt2 baik orgnye.. tak cerewet dan penting dia tak pernah berkira.. slalu belikan souvenir kalau gi travel.. blanje makan.. kiranye tak kedekut la.. Ya bos aku Cina..

Kita jangan berkira ngan orang tu kalau orang tu tak berkira ngan kita..
dan tentunya org macam ni bertambah murah rezeki dia.. tak kisah la dia Islam ke tidak..
yang penting kita kena la ikhlas....betul ke statement aku ni..


7 comments:

Aspa said...

the thought that count dn x kira besar atau kecil pemberian kita...

aLeenA Adli said...

betul tue akak..
jgn bkira,nnti org bkira ngan kita blik..

norainiammran said...

saya nak jugak!!! heheheh
btw...buh laaa gambar zara bebanyak lagi...geram nak picit pipi dia..

nurulzia said...

betui2..janji ikhlas..bestnye dapat boss yang baik and tak berkira kan???my boss suke buli suh i blanje dia..huhuhu..
dear, nanti nak beli mitch tu jangan lupe inform yek..hehehe

mamazana said...

Betul... betul... betul...
So, nak jgk... hihihi..

CuTeMiUt78 said...

wah untung ler.. dpt bos yg camtu.. cam bos kita pilih kasih.. hanya baik utk kaum dia je.. tidak utk kaum kita... jenis perkauman skit...

Nurhayati said...

kak laila: harap2 pemberian kita tu takde la org salah tafsirkan.. kita tak tau hati org camne..huhu

fara: kalau kita berkira ni tak kemana sebenarnya kan.. :)

norainiammran: nak hamper gak ek.. meh datang sini.. disebabkan suh letak pic Zara.. ha dah tempek Zara mengamok tu..sila cubit pipi dia hihih

nurul: bos suka bully manja tu..sbb nak suh blanje hahaha tue la bila nak beli MM pun tak tau masa tak mengizinkan lagi.. :(


mamazana: nak gak ek.. bole2x.. eh keje kat s.alam ek.. yati kat subang dekat je..leh kita lunch sesama kan..

cutemiut78 aka mummy mirul: alhamdulillah takat ni takde la bersifat perkauman.. kot2 la pasni ada..hahaha