Monday, January 12, 2009

Tumble Tots

Siang tadi kami ke Curve attend Tumble Tots for trial class. Before this dah mintak opinion, suggestion from our friends, and also bloggers ramai recommend gi Tumble Tots. Risau gak Zahra takut2 ke, or bosan tapi tak sangka dia sgt2 seronok rupanye. First time class tu, shes a little bit takut, shy2 pun ada pastu bila je xtvt start.. hmm baru le ok. Pantang pasang lagu joget la dia.. sabau je la hihihi

Paling best skali tak ramai, so takde la kitaorg rimas xspecially Zahra, jangan katakan dia je.. mak dia pun bukannye suka ramai2 ni..hihihi
Ni paling dia suka.. sbb leh panjat-panjat.
Yang ni paling tak sangka. Slalunya dia takut nak masuk tunnel..
tapi kat dlm TT ni elok je dia bole masuk.. pelik tul
After class ni habis, i n Zaf decided to enroll Zahra join this programme. Since Zahra not walking yet, shes in GYMBABES category. Tgk dia pun enjoy the activity. Bagus tuk dia because here develop them motor skills and confident kan. Handbag bole beli ribu2.. takkan la tuk anak ratus2 tak bole plakkan.. (perli diri sendiri huhuhu). So nextweek start her 1st class yippeee!!!


14 comments:

Dania's mummy said...

mama zara... leh citer lebih lanjt tak pasal TT ni, berapa fees dia, ada branch ke tak? share2 la yer...

tq in advance

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

wah bestnyer, anak akak dua-dua tak sempat nak pergi, sebabnya akak memang tak tahu, 1st time dengar ni

Izzlorna said...

Wahhh..baru sethn lebih dah msk klas...advance tull bebudak skrg:) hepii 4 u Zara..daddy & mummy bg yg terbaikksss utk princess dia nih..alhmdulillah :)

aienrozaini said...

cute nyer zaraaa

mama-syira said...

salam perkenalan ;)

bestnyer zara dpt gi program ni. leh share fees, activies?

anyway, zara comel bangat. geram tgk.

Mrs Jaja said...

isk..tomei2 nye baby dia...semangat tul

a-as said...

good exposure tuh..lepas ni masuk kelas ballet plak

atty's said...

bagus program nie utk zara..yg cute..

::Umi Sufira:: said...

Membalas kunjungan...comelnya Zara!

Ninie said...

comelnya..dia blh jalan dlm tunnel tu...

partimejob said...

wah..zara dah masuk class yerk...bagus2x...develop their skill dari kecik kan...

mummysyafie said...

cute nya zara dalam terowong kaler hijau tu. meh sini untie nak picit pipi zara yang gebu tu..

Anonymous said...

hey dear,this is my first time dgr psl tumbletots.i hv 7mths old baby boy.can i hv ur email for further info.thanks.

Nurhayati said...

anonymous: my email add nurhayatiyusof@gmail.com. join TT with Zara...jom2x. =)

kak tie: baik bagi masukkan Zara tuk develop skill dia kan.. dari mummy dia pakai duit beli ntahhapehape baik bagi kat anak for her own good.. hihihi

crazy beautiful88: skang macam2 education and learning for baby. time saya dulu takde pun hihi kalau ada pun tak mampu. =)

lorna: i will do the best for my baby.hhihihi

a-as: hmm ada gak rasa nak masukkan dia ballet tapi daddy dia suh masuk class piano, sbb nanti dia leh rest and relax sambil Zara main.. sabo je la.

atty's: yup... good for her to learn.