Thursday, January 1, 2009

Bila Zahra..


Bosan dok umah petang2, saje bawak dia kat playground.
Kemain lagi seronok, mummy dia yg letih. huhuhu

Naik buai, confident je muka. Tak rasa takut langsung..hihihi

Daddy dia pun sibuk nak naik buai gak.

Kali ni turn Zahra ngan mummy plak naik jongkang jongket.

Mummy pun sibuk nak main sama, teringat lak zaman budak2 dulu =)
Ha yang ni Zahra takut sket.. gayat bila naik atas..


4 comments:

idajer said...

ha'ahla...relax je dia duk dlm buai tuh.kena bawak hari2 nih..hehe

YANI said...

Hi Yati..nice to meet you. thx for viewing my blog...tgk tajuk post tu...ingatkan ZARA..haha...rupanya ur daughter..
eh btw, cantikla design baju u yg u kat melaka tu..mcm nak tiru je buat baju yg terbengkalai kat rumah tu...huhuhu...

mamazana said...

teringat mama zaman2 kanak2 dulu

Dania's mummy said...

hai yati...

salam perkenalan.... thanks sbb singgah blog ai... nice to meet u....