Wednesday, January 28, 2009

Jalan-jalan


Jalan2 makan je, cuti lepas makan kat Shogun.
1st time kat situ ok gak makanan semua sedap2.
Sape tak penah makan gi la ek.


"Mummy, Zahra nak sushi yer.."


Ha ni pricenya yer kawan2..


Ni satu2nya gambar makanan yang ada,
itu je sempat snap..
sibuk makan hihi


Zahra skang tak suka dok kat baby chair lama2,
bila dah lama sgt dia mula la tak reti dok diam.
Nak bangun nak kedepan ke belakang,
aduh le pening tul.
Bila dah tak tau nak buat ape
dah kaki dia angkat naik atas,
wah kemain lagi.


Bila aku marah dia suh turunkan kaki,
melawan balik...
ha cam tu la muka dia bila kita marah dia
dia marah kita balik...huhuhu
aduhai anakku...


Skang nak amik gambar ada style baru,
nganga luas2... mana blajar pun tak tau..



Malam makan nasi lemak Bangsar je.
Kenyang siang tadi tak habis lagi.
Ingatkan nak makan kat sana,
tapi ujan plak terpaksa tapau je makan kat umah.



15 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

seronoknya..;)

ummi balqis said...

hahaha. part bawak kaki naik atas tu tak tahan tuh! hihi

mrsharis said...

yattt..sila ambik award kt blog aku k =P

CoNniE said...

uishh.. aku suke gaks sushi, tapi yang ini tak pnh try lagi.. mesti pegi coba nie...

Zara posing style baru tu.. hehehe...

a-as said...

cantik coach tudung mommy zara..;)
got one blackie..

mamazana said...

Zara... kalau bab berposing... Mesti ikut mummy masa kecik2 ni..

mummysyafie said...

adoi..nampak sangat baby zara takmo duk kat baby chair tu erkk

maswani said...

salam..bestnya jenjalan kan..saya dh jd follower awak..be my follower too k..tq..

NUR ZIHAN NASZERI said...

haih..lamanye tak deting deting kat nasi lemak bangsar tu..

@nnap3jelov3b@by said...

x penah mkn kat shogun lagiks

Mrs LVoe said...

pic food yg last skali tu buat sha lapo la.

mrsharis said...

yati..cute tang gambar anak..hehe

Ismi Umar said...

Lawa pinggan. Pinggan beli kat Langkawi ke?

nurulzia said...

wah..chomel la zara..shogun mmg sedap...

Nurhayati said...

arash: makan2 memang seronok..

ummi balqis: masa tgk kaki dia naik atas tu masyaAllah.. ganasnye anak dara ni..huhu

liya: ye aku sudah amik.. terharu tima kasih ye...

a-as: suka sbb kalerful..hihi oo ada blackie ek.. nak tengokkkk

mamazana: ikut mummy ke??!! ntah la ;)

mummysyafie: haah taknak dok dah dlm baby chair tu, geram tul tak aman nak makan.

maswani: jalan2 memang bestkan..

zihan: lama tak daring hihih... tue la lama tak gi bangsar sejak ada tonet ni..

anna: gi try makan shogun sedap...

sha: nasi lemak gak jadi feveret kan..

kak ismi: memang cantik pinggan tu.. langkawi mari hihhi berpeluh2 nak belikan.

nurul: shogun memang sedap kan.. ada ke japanese food lain tempat yang bestt...