Thursday, January 22, 2009

Suamiku Kahwin Lagi...

Ya lakiku kawin lagi!!!
Yang herannya, aku sikit pun tak marah.. tak nangis plak tu...
Yang bestnya lagi aku siap leh tanya kat laki aku,
mana perempuan tu nak tengok, sbb aku tak tau sape..
tau2 je dia bagitau dia dah kawin lagi satu..
Pastu laki aku pun kata la.. dia ada kat depan tu, jom la..
aku pun ngan semangat je jalan,
tak sabar2 nak tengok sape perempuan yang bertuah itu(bertuah ke??!! hihih)
Dah dekat nak sampai tu... aku dah nampak kelibat dia..
nampak cam kurus, yang pasti tak gemok cam aku huargghhhhh
Bila nak tengok kat muka dia. tetiba blur.. cuba tengok lagi,kepala aku pening2...
Tau2 aku tersedar dari mimpi... Mimpi yang mengerikan..
Ape maksud mimpi tu ek??!!! Takotnya... huhuhu

29 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

i tot btul2 td..suspenlah u ni..huhu

mrsharis said...

hahaha..
takkan la zaf sanggup nk buat camtu..
Mimpi mainan tidur..hehe

sitizero said...

hi :)
thanx for dropping by at my blog.

mimpi suami kawen laen?
haish...
org kate kalo mimpi buruk,akan dpt sebalekny kot.
:]

fana said...

Aiyooo...takpe2,mimpi je tuhh...
dont worry...

ummi balqis said...

hurmmmmm... saspen tau tgk tajuk dia td. aduuu...

btw, mimpi is mimpi.. jgn pk byk2 ok?

MeL said...

ishk2 ngeri siot! redha jelah ;p

Ismi Umar said...

Kalau mimpi awak kawin, maknanya nak naik pangkat atau gaji. Tapi kalau mimpi laki kawin, dia le kot yg nak naik pangkat atau gaji. Hehehe.. Harap2 macam tu le kan Ti

Izzlorna said...

uiii haii..suspended jerk...igt bebetol laaa td ;p mintak simpang la yek....jgn ler trgamak Zaf nk wat camtu kat akak..huhuhu....

aLeenA Adli said...

ish,akak ni.jgn fikir -ve lah ek..
think +ve..

norainiammran said...

mimpi hanya mainan tidur...

mas said...

halamak...cam mengerikn jek mimpi tuh...punya xcited bc entry ni tau....xpe betul ke cam xkisah...
mmmm maknanya dia xkan cr lain le tu..insyallah...

a-as said...

u mimpi husband kawin..I plak my husband mimpi I beranak twin..
hehe no worries la..mimpi je tu!!

Mama Mya Elzara said...

FFFuhhh suspen gilerrr...boleh buat cerita telenovella gitue...
heheheeh...
tue tander nyer jodoh kita panjang lah dgn suami kita...
AMIN....

mamazana said...

Mimpi Zara dpt mummy baru ye.. hehehe.. i pun pernah mimpi mcm tu jgk. Ngeri babe..!! Alhamdulillah, so far blum lg terjd. Mtk dijauhkan.. Amin..

nurulzia said...

u..terkejut tau..menakutkan mimpi u ni..mintak dijauhkan la ye..amin..

love said...

mimpi baik kut.... dapat payung emas kt akhirat hehehehe!
sok tidor basuh kaki yer!

Wawa_Nadwa said...

suspen je.
ingatkn betoi td.
sib baik mimpi je taw.
anggap la mimpi itu mainan tido.

=]

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aduhai..ngeri nya mimpi ni...sudah bersediakah?

CuTeMiUt78 said...

iishhh.. ingatkan betul2 tadi.. rupanya mimpi ya.. ala.. mimpi tu kan mainan tido.. jgn dok fikirkan sgt ya

partimejob said...

mimpi jerk tu yati...hu3

atty's said...

maknanya takde le, tuh..

Farah said...

hi..salam perkenalan..

hehe ngeri tul mimpi tu..anyway i add ur blog kat my page ek

NUR ZIHAN NASZERI said...

seriously, i xpenah perasan my husband acting dlm mimpi2 i
kdg2 samar..but still..

heheh..bagos jugakkan..

Liza said...

I takde ler expert pasal mimpi nie but kalau tak silap if you mimpi something, it will mean the opposite, takde apa kot, insyallah, everything will be just fine, amin....

erlyda said...

mimpi rupenyer..huh berdegup jantung bila baca

Nurhayati said...

arash: i yang mimpi ni lagi saspen hihi

liya, lorna: harap2 la kan tak tergamak. kalau sanggup dia tau la ape jadi..hahaha

sitezero: thanks to u too..harap2 menda yg baikla kan.

fana, ummi balqis, fara, noraini, wawa, cutemiut78, kak tie:
walaupun mimpi, confirm kita pikir gakkan.. walaupun... ;)

mel: redha??!! pikir jap... :p

kak ismi: ye ke camtu.. harap2 jadi la cam ape akak kata..aminn

mas: kalau kawin lain mmg sangat2 kesah..hihi hopefully itu mimpi semata2 kan. :)

a-as: wah hubby mimpi beranak twin bestnye.. dulu teringin nak twin, tapi bila dah ada satu ni pun dah huru hara.. hahah

mama mya elzara: amin..harap2 berkekalan la hingga ke akhir hayat kan.. thanks.

mama zana: penah gak ek..sama la kita.. ye la alhamdulillah takat ni takde jadi kenyataan lagi..ahaha

nurul: mmg halau jauh2..shusshhhh

love: payung emas ye..hihihih.. rasa nye bukan basuh kaki je.. ngan badan2 pun basuh sama..

elissmie: bersedia??!!! hmm pikir jap..

atty: makbulkan la kata itew.. amin...

fara: salam kenal jua. Ok no problem.

zihan: heheh at least ada la jugakkan walaupun blur... jadi la.

sis liza: hopefully..aminnnn

erlyda: yang baca berdegup yang mimpi ni berpeluh cam berlari..hihihi

Shopaholic Mama said...

kalau asyik mimpi-mimpi mcm ni, tandanya you kena standby suruh dia sign surat handover harta dulu to you sebelum dia kawin lagi...takut no. 2 kaup semua, rugi lor.hahaha

but as they said, its the opposite so tak yah risau ok!

YANI said...

mimpi ni mainan tidor...biasanya benda2 yg kita selalu kita rungsingkan la yg dok jadi mimpi tu....takpe, fikir positif...hehe

honeylanz said...

mmg mengeri kan..br last week sy mimpi kan benda yg sama...takottt..