Friday, January 2, 2009

Model Baby GAP


Tadi mummy takde keje, dera Zahra. Sblm tu tengah mengemas baju2 dia, mana yang nak bawak masuk drawer ngan mana nak iron..wah baju dia pun iron huhuhu

Kemas punye kemas, tetiba si anak dara ni "mengemas" gak baju yang dilipat...argghhhh tidakkk.. tensen dibuatnye. Ape lagi, mummy pun tak larat nak lipat balik, last2 tarik dia main tukar2 baju hihihi..

Ni antara koleksi baju2 Gap nya...




Tak ketinggalan gak, Bear GAP dia pun nak interframe sama.
Zahra sgt2 la sayangkan bear dia ni.. asik kiss je sblom tido.
Mummy and daddy pun dia tak kiss cam bear dia huhuhuhu

Ada lagi baju2 tak sempat tukar, sbb dia dah penat n nak tido..
Ha agak2nya kan bole jadi model tak Zahra ni.. :)



15 comments:

MeL said...

alahai..gewamnyer tgk zara yg comel ni. tingin nk bb girl plak hikhik..gatai!
pandai lak tu zara posing. oh mengidamnyer..boleh? ;p

atty's said...

comeynya zara..mmg leh jd model nie..

mrsharis said...

Sian zara mummy dera suh tukar2 baju..tp gud girl la zara ni,kalau hannan jgn harap la kita blh buat mcm tu..nk suh pakai baju pun liat ni lg nk tukar2 byk baju..

azienn said...

oii ko buat anak ko cam teddy bear ekk main tukau tukau baju..hehehe...anyway zara mentenn cutenyerrrr.....

Hida Naza said...

melaram betul anak dara ko dik..

idajer said...

tgkla cara dia pandang camera...mmg boleh sgt jadik model..!!:-)

NUR ZIHAN NASZERI said...

hehhee

seb baik zara sporting itu time ya..

comel

mamazana said...

zara yg comelssssss!!!!!

Nurhayati said...

Zara mmg comel... mummy dia je tak huhuhu dia nak taknak mmg kena paksa, tu la kacau mummy dia lagi..

atty n idajer mmg leh jadi model, tapi model tuk mummy dia je la, penakot org ooo susah..

nur, aku yang paksa dia melaram. tapi skang ni susah sket nak snap pic dia, sibuk nak amik camera. letih tul

mel.. cepat2 dapat bb girl lak.. leh melaram mcm hihihi pastu leh geng ngan Zara..

liya, takpe kalau Hannan taknak, Nuha kan ada.. Zara ni pun susah gak nak pakaikan baju =)

Zihan, sporting sgt.. tapi kalau tak pakai baju lagi dia suka. hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aduyai...geramnya nengok zara..

mummysyafie said...

ya ampun...lengan dier berlipat² lak tu...adoi...masuk baby contest ni sah² jadi johan

kak tie said...

comel2..memang buleh jadik model..hu3

ayien78 said...

model baby gap.....mana borong semua brg2 gap ni???jeles...jeles ni

Nurhayati said...

elissmie: mmg geramm hari.. geram suka geram marah hahah

mummysyafie: ha lipat2 tu trademark Zara.. takot org ni takde menang nye hihi

kak tie: jadi model tuk mummy and daddy dia je bole ar.. =)

ayien78: borong??!!! takde la borong, beli kat butik dia je..at least sebulan sekali.. giloskan perabiskan duit... @$%&(^$#

h28n31y said...

olo2 kiutnye zara.
mcm mummy dye jugak
=)