Thursday, January 29, 2009

Another Award

1. Copy Badge ‘2008 Cute’s Blogger Award’ untuk diletakkan di blog anda:


2. Link atau ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda:

Seorang isteri pada kawan opisku dulu (Haris).
Seorang ibu yang cantik dengan 2 orang anaknya yang comelllss.


Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya:
Alahai lebih kurang je soalan2 tag sblom ni huhuh tapi kali ni nak cerita hobi.. sebab fakta dah jawab..hihi

Hobi:

- beli crystal (xspecially bohemia, baru berjinak tahun lepas)
- kumpul setem (skang setem byk bersepah, merata2 letak sbb buku dah penuh)
- main Nintendo DS(bila zahra tido, tapi rasa cam nak beli Wii plak, cam menarik je.)
- simpan kotak. (ape segala menda beli barang mesti nak simpan kotaknya, contoh kotak jam/kota kasut)
- simpan paper bag (ape paper bag cantik, comel simpan gak sampai tak tau nak letak mana huhuhu)
- kumpul wedding door gift (sampai dah berabuk pun ada hihihih)
- yang ni paling best, baca blog kawan-kawan hihihi

Itu je yang ada, tak dapek la nak sampai 10.

Tag kawan-kawan anda:
4. a-as
6. Semua yang jadi kawan I ok....

6 comments:

Mrs LVoe said...

hehehe.. paperbag pun sha suka kumpul.. puenuh dh almari xtahu nk letak mane kan..

ummi balqis said...

hihihi... esemenn mariii.. hikss

nurulzia said...

tima kaceh ye mummy zara..suke sgt..
Erm,I pun ade bg awards kat u..2 skaligus..nanti u ambik yek..

nurulzia said...

ala yatt, percayala nanti zara besar zara akan jadi girl yg cantik and jelita..coz she's really adorable mcm mummy dia..

ummi balqis said...

haa.. leen da wat. tp lom publish. =P

Nurhayati said...

sha: sama la kita..hihi

leen@ummi balqis: amik le award itew..

nurul: owh ada award lagi..thanksss
moga2 ape nurul doakan Zara dah besar nanti cantik dan jelita termakbul. tambah lagi satu dan menjadi anak yang solehah aminnnn hihi nurul pun insyaAllah dapat baby yang comel, cantik/hensem, segala2nya la... aminnnnnn