Thursday, January 15, 2009

New Cik "Sam"

** beli fon ni bukan pakai duit bonus yer kawan2.. hihihi.
Lupa nak updet sbb dah janji ngan uolss kena la wat entry ni. huhu

Pada sape yang ingat lagi kat entry
Enfon Ilanggg hihihi,
nie lah pengganti E66 yang MIA entah kemana.
Nampak gayanya memang Cik Sam la jodohku,
memang sebelom ni pun pakai Samsung je,
tetiba last year tukar pakai Nokia,
tak sampai setahun weh dah ilang.
Sedihnya... Takde chemistry agaknye kan. huhuhu

Nak cari replacement ni pun berjanggut sejak fon nokia ilang tu la,
tapi tue la takde yang berkenan dihati.
Sampai la end Dec'08 tu tetiba ternampak cik Sam ni
ok2 la sbb amoi tu tunjuk kaler itam.
Tetiba dia kata ada kaler pink tapi kena order,
sbb limited color.
Hah!! kaler PINKKK!!
Kalau sape yang tau akan diriku ini pasti tau nape pilih fon ni,
dah tentunya sebab ianya PINK..hahahaha..
bukannya nak tengok fon ni ok ke tak..
asal pink je terus on...
sabar je la dek non...
tapi amoi tu kata aku kena tunggu 2-3 days
sbb nak check stock ada ke tak..
terpaksa la tunggu kan sbb nak sangat pink.
Ingatkan leh pau Zaf tapi tak bole,
dia dah kata "u wat ilang so bayar sendiri" huargghhhhh







More info bout cik Sam:
http://my.samsungmobile.com/mobile/SGH-F480?kind

http://my.samsungmobile.com/tutorial/flash/F480/F480.do





Tak ketinggalan gak tuk lil princess ku ini,
ingat Mummy je ke nak fon baru Zara pun nak gak.

Itu pun jenuh gak nak pilih fon tuk dia..
kejap nak beli yang besar jap yang kecik je.
Tapi yang penting fon tu mesti la yang leh tuk dia blajar.
Nampak la Fisher Price ni, murah ada 20% off.

Mula2 je dia main, pastu taknak dah.
Barang mainan dia taknak, yang bukan mainan dia nak.
Ape yang kita pegang itu gak la dia nak, Baby mmg cam tu ek...??!!!
kemain seronok lagi dia baling2.. habis la Cik Sam aku..huhu

9 comments:

YANI said...

Cantiknya phone...kaler pink..suka2..jaga baik2..hehe

nurulzia said...

nurul pun suke pink karer..hehehehe..

partimejob said...

wahh..pink..memang kena la kan...kalau boleh semua pink kan..hu3..memang macam tu yati budak2 nih...dah beli phone kat dia,dia nak yang kita jugak..sbb tu la tepon kak tie slalu rosak..tiap2 tahun kena tukau..samo la ayat abg azam...sapaer suh buat rosak..guna la duit sendirik..huaaa

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel la cik sam tu tapi kiter x penah beli henfon selain cap norkiah..nuha pun suka henfon ummi dier :D

Hida Naza said...

dek..aku rasa dulu ko ni tak le pinky..sejak bila ko tukar selera ek..aku ingat erna je dulu suka pakai pink..ke aku salah ingat ek?

Dania's mummy said...

yati... ambik la gambar fon... tu gambar casing jer kan? nak tgk fon color pink...

Mrs LVoe said...

lawa2 pink tu..

u've been tagged

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik ler... bestnya dpt fon baru.. heh..heh..heh.. bebudak cenggitu la.. mainan yg ada takmo main.. benda lain plak yg dia nak main kan..

Nurhayati said...

yani: hmm sbb pink beli boleh..

nurul: memang pink ni faveret kebanyakkan perempuan kan

kaktie: barang2 kita gak le Zara tu nak.. agaknya yati jadi cam kaktie kot tiap2 tahun tukar fon..huhu

ellismie: hahaha cap norkiah.. ingatkan sape la kan..

nur: lepas study baru suka pink.. time sekolah takde masa nak suka ape2 sibuk study hahahah kekonon..

mummy dania: ala gambar fon tu sama la cam kat kotak tu.. beza kaler je. :p

sha: kena tagged ke huhuhu

cutemiut78: sis,best lagi kalau dapat fon baru bukan duit sendiri hahahah.. tue la nama pun budak kan... nak marah tak bole :)