Tuesday, January 13, 2009

InnerShine Prune Essence

**Updated
My OILY skin reduced!! bestnye.. nampak gaya cam kena sambung minum.. balik kena beli ni dah tinggal 2 botol :)


Uollss pernah dengar BRAND’S® InnerShine Prune Essence. Actually baru start minum nih, baru 3 botol hihi..
rasanye not bad.. sedap, to me la.. tak tau la org lain kan..

1st time minum, badan I start keluar angin..atas bawah ada.. tapi takde bau wokeh..hahaha. Banyak angin kot kan badan ni... prune mmg buat kuar angin ek??!! Lagi satu senang nak buang air, tapi I kalau tak minum ni pun memang jenis senang so takde la rasa effect mana pun hahaha.


Tak sangka lak Zaf belikan.. beli 1 box dulu, sbb suh try.. kalau ok baru bole beli banyak. 1 box ada 6 bottles (RM23.70). 1 botol 1 hari, minum waktu malam.. means 6 bottles for 6 days je.. Ayaaakkkk mana cukup 6 hari. camtu tak sempat nak cantik la camni hahahah Mahal kan Brands ni huhuhu Ada ke tempat yang jual murah..



Sape yang pernah minum InnerShine ni, meh la kongsi ape2 yang patut. Elok ke tak ke.. nak gak tau kan.



Here a some info bout InnerShine Prune Essence:

The Health Benefits of Prunes

Rich In Fibre - Prunes are a rich source of dietary fibre and can help you maintain a healthy digestive system. They are known to promote better digestion, foster good bowel movement and reduce constipation


For Heart Health - Prunes can help promote a healthy heart by lowering cholesterol levels in your body


Full Of Antioxidants - Prunes have twice as much antioxidants as other fruits. Antioxidants protect your body cells against free radical damage which helps boost your immune system as well as delay the aging process



Contains Essential Nutrients Prunes also contain abundant amounts of Iron, Potassium and Vitamin E
Iron - to nourish your blood circulation by carrying oxygen to the cells
Potassium - to regulate the body’s water balance and maintain normal blood pressure
Vitamin E - an antioxidant to slow aging process
Vitamin C - assist in reproduction of collagen, a key ingredient to maintain skin's elasticity and youthful appearance







p/s: sales blog updated!!

26 comments:

kechik said...

i was just thinking of buying this .. while sitting in the meeting room.. yawning..hehe! will try this soon..

nadyiea said...

i’ve bought a boxes of this inner shine prune essence, so far for one week i’ve drank six bottles of this. i like it very much. it is suggested that you take it before you sleep at night as it is the best times for the digestives systems to function well, and you’re not consuming any food anymore. what can i said is that, after tasted six bottles, i would say that it is very good for your digestive systems. by the way, the prices at watson is rm 22.90.

Anonymous said...

at all tesco in semenanjung, they sell dat Brands InnerShine - Pati Prune only rm20.89..everybody must got it..hurry up!

mamazana said...

nak try jgk la.. mama ada masalah nak membuang. huhuhu...

Dania's mummy said...

dear, i'm updating my blog every day la.. scroll down pls yer.. ai bubuh lirik lagu pink tu smp jumaat ni... biaq u'll semua hafal... heheheheeheh.. da hafal ker? sok ai remove kan dia la...

::Umi Sufira:: said...

Saya pon tringin gak nak mencuba..tapi tulah..mahal kan! alnagkah indahnya kalu ada kejatuhan harga..hehehe..

CuTeMiUt78 said...

uisshh.. nak cuba gak.. tapi tu ler mahal gak ya.. 6 btl je tu.. emm..anyway..cuba2 contest kat blog kita ya

Wawa_Nadwa said...

owh!
sedap tak??
nk try gak lah.

mane tau minum ni mata ok dh.
takyah pkai spec dah.
hehehe!

Anonymous said...

Girls…such Amazing products.Daily I had 2 bottles (1 bottle @ nite and 1 bottle @morning. Acne pigmentation is lesser..that was realy great. Trust me…

farah said...

ello.. sape ek ni?

mrsharis said...

yati..aku pn sebenarnya baru berniat nk try sbb adik aku kata ok..dia dh ambik berbotol2..=P

Liza said...

mula2 dulu consumed gak the innershine nie, but mahal lah, so after 2 boxes dah stop

Nurhayati said...

kechik, nadyie, anonymous: thanks for sharing the info..

mamazana: elok minum prune senang nak buang :)

umi sufira, cutemiut78: mmg mahal.. kalau beli selalu pengsan huhuhu takde org ke nak sponsor ni.. haha

wawa: sedap, tak masam or manis sgt, just nice je taste dia..try2.. tuk mata bukan prune dear, its berry.. itu pun i nak cuba gak..perhaps..

liya: takat ni minum dah 4 botol kan.. notice 1 perubahan, my oily skin dah reduce.. suka sgt..

liza: sis, mula2 ni slalu la kot beli pastu tak larat dah kot.. heheh

partimejob said...

ha'ah elok la kan minum ni..jaga badan kan..ingat nak cuba gak..

YANI said...

Yati, me pun pernah try minum ni..sbb mata selalu merah..memang best..sedap dan rasa badan pun best..tp, sbb malas nakgi beli dan mahal jugakla kan..kena beli sebulan 4-5 kotak..last2 tak teruskan..hehe

Nurhayati said...

kak ti: takat ni elok tuk yati.. :)

yani: tue yang takut terikut sama, awal2 je rajin beli pastu takde dah hehehe.. eh prune leh tuk mata gak ek.. ingatkan berry je.

anne said...

oh menarik la..mesti try ni..
nanti u update la lagi pas u minum 2 kotak ye..kite share2 info :)

nurulzia said...

wah..dah boleh shopping..yay..hehehe

nurulzia said...

hi dear..
nurul minum yg kinohimitsu tu..utk 6 days gak but bit expensive coz utk 6 botol tu harga dia 69.90..
so pasni nurul leh la try innershine ni..hehehehe..
hmmm..tak tau la sape yg curi tu..jahat kan?

Nurhayati said...

anne: ok no problem.. u pun leh share any for beauty product k.. hihihi

nurul: shopping sangat.. haha. wah mahal la ye kinohimitsu tu.. but if its good to u its ok... ape salahnye nak cantik tuk diri sendiri gak kan. :)

Mr. and Mrs. Mizan said...

salam...
i pun minum i'shine ni, prune & berry.. dah dkt setahun dah.. ok la, dah jd cam benda wajib plak breakfast dgn dinner msti ambik.. tp mahal la.. kdg2 bila jusco ada sale, bley smpai 19.90 per box tau.. waktu tu la bru beli 3,4box..tp cpt abis, sbb my hubby pun suka gak minum ni.. :)

Nurhayati said...

mrs mizan: wah lamanye dah minum.. eh cam menarik je bila jusco sale.. tapi cepat habis tu la masalah tu.. nak kena tunggu depan pintu agaknye ek.. hehehe
zaf pun teringin nak minum gak katanya..

honeylanz said...

saya pun ambik sejak tengok iklan nurul syudaha minum..sbb nk cantik mcm dia..hehehe..skrg iklan camelia lak kan...dan saya pun beli kt jusco..

Nurhayati said...

honeylanz: oo minum gak ek.. bestnye ramai geng minum leh share info ape2 yang patut.. skang ni hubby pun join minum gak.. nak cantik hahahaha pasni nak try pati berry lak tuk mata..

kochi said...

ICHI DH MINUM DH...SHRI MNUM SBOTOL..OK GAK LA KESANNYA....TP SKRG DH X MNUM SBB EXPENSES ICHI TLLU BYK...SO KENE HNTI MNUM DULI..HAHAHA

cik aletheea : said...

hehehe,
jadik macamana skang condition skin u since entry nie tahun 2009?.
ader improvement?.
i baru je try this brand,
baru 3 minggu telan prune nie malam2..
sedap jugak lar rasa die..