Monday, February 2, 2009

Reward: Rebate Voucher

Kawan-kawan,
Pada yang berminat ngan voucher ni, mintak tolong emailkan kat nurhayatiyusof@gmail.com
Bagi nama, alamat, fon no ngan voucher yang diingini.
Kalau satu voucher tu ramai nak, I akan wat lucky draw yer..sape yg lucky dapat le. =)
Thank you.
I dapat voucher dari Isetan tapi tak pakai, kot sape nak bagi tau ek.
Tapi nak pakai voucher ni kena ada Isetan Member Card, kalau takde gie pinjam sape2 yang ada.. hihihi
So I nak letgo voucher ni dari tak pakai bagi kat sape2 yang berminat..
Kalau cam 50-50 nak taknak, I advice amik je. Bukan suh bayar apepun kan.. hehehe
bagitau details nak pos.. FREE je ek..I tak charge ape2.. =)




11 comments:

Mrs LVoe said...

nasib baik sha bukan member..

Zuraida said...

hi,
can i have it?
i am an isetan member...

Nurhayati said...

zuraida: email me ur details k! tq. =)

nurulzia said...

wah bestnye..nurul pun dapat gak tapi skit je. dpt 20 hinggit.. hubby wat beli boxer..hehehe

aimi @ kamalina said...

wow bestnya dpt voucher ni...pesal tak guna?? byk tu..kalau saya la, mmg confirm gi borong...

misyamansor said...

hye...
kalo ade lg i pon nak gak :D

Aspa said...

nak nak

honeylanz said...

yati, kalu ada lg nak gak satu, has dh email dah.

Nurhayati said...

nurul: sama la cam Zaf, kalau dapat rm20 mmg wat beli boxer..

aimi: bukannye taknak soping, tapi tahun ni saving lebih sket.. (leh caya ke aku nih)

misya, kak laila: email me yer kalau nak.

honeylanz: received dah ur mail.. tq

aLeenA Adli said...

dh dpt pun..hehehe..sepantas kilat akak anto yer.;DD

misyamansor said...

da dpt dah...thanks a lot kayh... :):):)