Tuesday, January 20, 2009

Amukan..

Ni gambar Zahra mengamok.. serba tak kena dibuatnya.
Habis satu Swensen's dengar suara dia..aduhai Zahra..
bagi icecream pun bising lagi, rupa-rupanya dia mengamok sebab nak susu.
tapi baru je Mummy bagi sejam lepas dah mintak lagi.. huhuhuhu





19 comments:

nydia-mama akif said...

walaupun mengamuk but still look cute miut.....

a-as said...

daa pandai mengamuk yek! but still maintain comey..

MeL said...

i nak baby girl jugaakk! instant nyer..boleh ;p

Aspa said...

sbb tu bila ada baby xleh duk dlm, kena cari open air, sbb bila mengamuk bergegar restoren. hehehe, gud job zara

aLeenA Adli said...

hehehehehe..
zara,zara..
tp comel sgt lah akak..
geram sy tgk..

nurulzia said...

chomelnye zara!!!i wish i can have babies like her!!!xrugi buat anak ramai if mcm zara..but at least i wish i can have one now..huhuhu

mrsharis said...

hehe..sabar yer mummy..

nanti bila zara dapat kaki lagi la mencabar..

Sebab tu kdg2 rasa cam nk freezekan jer diorg supaya senang sikit nk jaga.. (hahaha..terunya mama hannan&nuha

CuTeMiUt78 said...

ngamok2 pun.. maintain cute tu..

dyan . said...

yer.. sapa berani.. mari lah kacau saya... haha..

comelness~~

AYU said...

ala comey nyer...
salam perkenalan terima kasih menyinggah!

nana said...

waa btul2 ngamok ni...
da pndai tnjuk prasaan kt mmy ngn ddy dia yek...xp stil maintain cute...x jd nk mrah kn...

Zuhaini said...

astaghfirullah.. cutenya budak ni... :)

brp bulan eh..?


(www.my-alia.com)

nurulzia said...

nurhayati, ps3 xbole main gune cd cetak rompak..sbb tu hubby xmo upgrade lagi..dia tunggu dah bole gune cd game cetak rompak baru dia nak upgrade..nanti i dah beli shuz tu i update ok..yg hari tu nye post psl suprised tu pun i tak sempat nak ambik gambar lagi..huhu

Liza said...

so cute...my 2 daughters masa kecik2 jgn harap ler the ribbon kat kepala tu nak stay there for more than 10 seconds...

Shopaholic Mama said...

Hi Nurhayati, yr gal so pretty! The hairband tu tak tercabut pulak!

asna cute said...

salam singgah sis Yati..
Cumil toi bby sis yati nie..
Geram tgk pp tembam dia nie..
=)

Nurhayati said...

mama akif, a-as, fara, mummy mirul, dyan, ayu, nana, zuhaini,
takde cute/comel je bila mengamok tu huhuhu..geram je rasa.

mel: instant kang susah nak cari comel, baik buat sendiri konpem comel hihi

kak laila: ala kak, dok dlm ke luar sama je... kalau luar leh jadi tarzan, nanti semua binatang2 datang mengadap..hahah

nurul: ha!! mg xrugi anak ramai, kalau sorang2 wat hal.. mau pening pastu..hihih cepat sket updet those shuz.. can't wait..:)

liya: mmg byk sabar.. jgn kata anak je.. bapak dia pun kita byk sabar gak..hihi risau gak esok dapat kaki..haru biru la jadinye

sis liza & shopaholic mama: skang ni pun dia dah pandai gak tarik headband tu..saja nak tgk mummy dia marah, pastu dia leh gelak2..huhuhu

asna: tq. cubit pipi dia bagi kempis sket..hihihi

Farah said...

alahai comelnyee..ni yg tak sabar nak baby girl plak ni..

Nurhayati said...

farah: ha cepat2 dapat baby..