Monday, January 5, 2009

Semalam

Smalam gi Plaza Low Yat. Temankan Daddy cari barang2 tuk keje dia. Tapi Mummy and Zara takde la ikut dia gi setiap kedai. Kami dua lepak kat Coffee Bean je.

Lepas dia penat main panjat2 kusi, Zara takde keje sibuk nak tanggal kasut dia.
Penat dah pakaikan dia cabut balik, last2 lantak ko lah tak larat dah.
Sampai dia makan kasut dia sendiri huhuh bertuah betul la anak ku ni.
Choc Chip Muffin
Vanilla Ice Blended for me and Caffe Latte for Zaf.
Ingat Mummy sorang je ke lapar, Zara pun lapar gak la..

Pas je Daddy dah habis keje kitaorg nak gi dinner plak. Masa on the way nak gi makan, ternampak Gold Man.
Daddy excited suh Mummy amikkan gambar, maka dengan itu snap le pic mereka bedua ni ngan Gold Man.
Tapi Zara taknak tgk camera, konpius ngan orang pelik tu kan hihihi..
Ha kalau gi Jalan Bukit Bintang, jangan lupe try makan nasi ayam kat restoran ni yer.. sedap...
Gambar tak amik, sbb dah lapar. hehehe



7 comments:

atty's said...

geram..tol..tgk..zara..ni..

a-as said...

Hi..thanx ye singgah my blog. Salam perkenalan. Ur girl soo cute!!!

Mrs LVoe said...

nasi ayam chee meng mmg sedap yati. sha n hubby pun suka. if drop by kat bb confirm mamam kt cni..

cute la zara tu.. eeeeeee gerammmm

Cik Puan Mimi said...

comel zara tengah isap cucu... lapar ek.. asyik mummy dan daddy jer makan sedap2.. hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tomeinya zara pegang botol..bila laa nuha leh pandai cengginih :D

wanie said...

comel nye baby zara ni

Ninie said...

alahaiiii sangat comel !!! kalu i nmpak baby yg mcm ni misti rasa geram spai nak nangis! u r lucky dear