Tuesday, March 3, 2009

Another scarf

Yup, my 2nd Coach scarf just arrives... yeayy..
tak sabar nak pakai..
Zaf tak tau ni...sshhhhhh



rasanya yang first lagi cantik huhu.
Pic pakai tudung first ada kat entry ni

25 comments:

Mrs LVoe said...

yup.. yg 1st lagi cantik.. colorful.. nie nmpk 'bersih'.

4 Kay-E said...

Wahh. Bestnye dah ada scarf COACH...

It's very nice... But I pun rasa yg 1st one lagi mengancam. But it's a different style. hehee...

zafira.alias said...

nice!.. i prefer this one..
yg 1st tu nampak full sgt.. :)
tw where did u bought this??

mrsharis said...
This comment has been removed by the author.
Fynnaz said...

Nice scarf! I pun pakai cam tudung biasa =).

mrsharis said...

Ooooo..zaf tk tau yer??!!tkpe..nanti aku suh haris cakap kt zaf..

kalau nk suh aku tutup mulut ko kena bagi aku selai coach jgk..hahaha..

Ni kira ugut ker??

Tapi aku pun kengkadang cam tu jugak..beli ari ni bulan depan baru pakai. So bila dia tanya "baju baru ke?" senang aku jawab.."eh dah lama beli tapi baru ari ni pakai"..cerdik tak idea aku?? hehe

Satu lagi..(banyak lak komen aku ni kan..sowy) Aku suka yg the latest..

Mama Mya Elzara said...

u.. dua-dua scarf yg u beli tue cantik.. cepat2 lah tepekk picture pakai scarf baru tue...

honeylanz said...

cantik!! tp senang tak nk pakai?

partimejob said...

cantik la yati..kak tie suka yang latest nih...ayu gitu..he3..x per nanti kak tie bgtau zaf..hahahahha...(acah jerk..duit kita kan..suka kita la nak beli apa kan..he..menghasut nih)

Nurhayati said...

sha: bersih ek..hihihi takpe la lain dari lain sket kan..

4-kay-e: sis,2-2 cantik.. tapi camne nak gayakan tu la..cantik ke tak ngan tuan badan..huhuh

zafira: sape2 yang kat USA mintak tolong belikan.. tapi this coach i beli kat Ana, secentsnsecrets[dot]blogspot[dot]com

fynnaz: sama2 hihi

liya: ooo main kotor yer.. suh laki ko report kat laki aku..huhu maka dengan itu aku terpaksala membeli satu tuk ko jua hahaha

mama mya: nak amik gambar diri sendiri tu masalah..sbb tak cantik.. kalau cantik.. tempek muka diri sendiri je.. sampai semua org muntah darah lak hahahah

has: senang pakai dari Tie Rack.. sbb tak bape licin.. material dia lembut gak tapi susah nak jatuh. tu beza mahal ngan murah kan huhuhu

Nurhayati said...

kak tie: habis ar balik umah nanti kena bebel ngan dia.. asik nak perabis duit je.. tapi bukan pakai duit dia pun kan..hihihihi sumbat ngan cotton bud ar pasni.

mrsharis said...

hahaha..rasanya semua org pompuan yang bekerja mcm ni la. Opismet aku pun rata-rat cam tu..dah beli baru rasa takut2 & rasa bersalah kengkonon..
hahahahah

CuTeMiUt78 said...

yup better lagi yg first.. ni cantik gak..

a-as said...

cantik..sweet je.

atty's said...

canteknya kalo taknak pass kasi diah kat kty..heehhehee

Nurhayati said...

liya: aku tak rasa bersalah beli barang.. cuma tak tau nak cakap ape je ngan zaf hahaha

cutemiut: tue la kan..tapi tuk sedapkan hati 2-2 cantik gak.. :p

a-as: se'sweet' orangnye.hihih perasan

atty: kty, kalau taknak pun bila dah burok.. nak ke??!! heheh gurau je sis

neezareef said...

hi tn umah..nice scarf

Dee said...

when my fren gi US kitorang suma kirim coach..tp dia kata kat belah tranverse city, michigan xde..huhuhu...

cantik scarf u tu...btw, thx singgah my blog..i follow urs n exchange link ye..

Shopaholic Mama said...

this design is simple & sweet. but both also nice lah!

Aida Narina said...

Hi there :)

Nice! I wish i can have one. Sekarang saya mampu pakai Tie Rack je ;p. (Nama pun dealer Tie Rack, hehehee).
Betul2, do update the pictures of u wearing the scarves..

Love

CoNniE said...

nice scarf... licin tak?

Herita said...

Waah... Coach lg....

Nurhayati said...

neezareef: haiiii maceh ye..

dee: nak pesan gak kat ur friend bole.. ;)

shopaholic mama: tq sis..

aida narina: mmg sblom ni pakai Tie Rack je.. cuma kekadang tu nak gak merasa satu 2 yang mahalkan.. tapi skang design TR tak bape cantik sangat la huhuhu

heny: tak licin pun. Tie Rack lagi licin ;)

herita: tak habis2 nak kiraikan duit..huhuhu

DaZzlingLilLy said...

cantik la..i prefer yg ni lagi dr yg 1st tu

mummYaeesh said...

nak gak..tp nak hbag!woohoo..