Sunday, March 15, 2009

Oral B

Zahra dah ada gigi 4 batang, haruslah belikan berus dan ubat gigi.
Sangat sesuai la nak ajarkan dia skang ni kan.
Takut gigi rongak =)




Blom sempat nak tukar baju dah rampas berus tu
Konon nak berus gigi la kan tapi nak gigit huhuhu
Esok bole ar jadi model iklan Oral B...
memang bole tapi bole blah!! haha

11 comments:

~ As ~ said...

wahhh kelas nama baby...ZARA..

mummYaeesh said...

tp kan dentist pesan jgn pakai fluoride nye toothpaste tak elok utk baby..nnt tumbuh gigi betul, warnanye tak sekata..bercapuk2 putih!tp i pakai toothgum (lebih kurang la nama dia) yg dentist tu rekomen utk yaeesh langsung hilang gigi yaeesh..woohoo..

one more thing nak gigi baby elok, make sure bagi air putih everytime after milk so tat dia mcm cleansing la!

btw, uols tak email lagi ur fulname, add, tel no, dob, pob!my email~ watie_wn@yahoo.co.uk

CoNniE said...

tak sabar dah nak gosok gigi.. eheheh..

yati.. ade tagged utk ko.. sila amik...

4 Kay-E said...

Sukanye Zara dpt berus gigi ye.. :)
Berus gigi Eizan dah penuh dengan bekas gigi dia - kena gigit je. heheee..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pandainyaa gosok gigi..saya tadak gigi lagik..nanti nak suh Ummi belikan bila ada gigi..

xoxoxo,
Nuha

mummy_adam said...

comey nyer dia berus gigi.. adam pun dah ada 4 btg gigi.. hehe
zara dah brape bulan ek?

Ninie Shops said...

alahai cutenyaa....
btw ada tudung baru at my sales blog..jemput ye

Mrs LVoe said...

cute

Nurhayati said...

as: eh tu bukan nama class dia.. her name printed on shirt tu.. ;)

mummYaeesh: owh ye ke.. thanks mummy

heny: mmg tak menyempat..ada tag ek huhu thankkayu hehe

4-Kay-e: Zara pun tak lama lagi ikut jejak cam abg Eizan gak le huhu

elissmie: ha nanti Nuha suh Ummi belikan cepat2 tau..

mummy adam: sama la 4 btg ngan adam.. Zara baru masuk setahun.. ;)

ninie shop: okey nanti kita datang bertandang hehe

sha: thanks!!

Liyana said...

ur kid so cute...lupa lak....salam ziarah...dok bloghopping terjumpa ur blog

honeylanz said...

has guna firstteeth toothpaste utk ery. perisa apple+banana..mcm sedap aja has rasa!! hehehe