Thursday, March 5, 2009

Huhuhu



Aduhai ganasnye Zahra ni... patah sudah bangle tu dibuatnya.
Bangle ni turun temurun dari nyang, tok, mak ke kami adik beradik.
Dan skang dah turun ke Zahra.. sampai kat dia leh plak patah..

Pada boifren yang rasa nak ngorat Zahra hati2 la ye..
nanti dia wat slumdunk plak.. naya sungguh huhuhu
.
.
.
.
.
.
.
.

p/s: ada FREE coupon from Wendy's, kalau nak gi makan jgn lupa print okey..
click pic tu dulu bagi besar..



18 comments:

mummysyafie said...

ganas nya zara. lenkali beli tebal² sikit taw

nurulzia said...

wah...xbole pakai barang kemas la ni yek..hehehehe

Mrs LVoe said...

belikan je gelang kristal dear hehehe

tringat ms arwah nenek kasi gelang.. turun temurun lak tu. xsangka ade sdara yg gatal mcuri yea. yg best tu x mgaku lak tu.. terang2 nmpk muka dia kt cctv. hampeh tul.

Farah said...

ganasnyee anak dara yati ni...hehe

nydia-mama akif said...

GANASNYE ANAK DARA SORG NIH...HEHEHE

honeylanz said...

lasaknye zara!! x pe leh baiki balik..

~~ciklinn~~ said...

salam......

alahai patahyer.... rasanya boleh kot betulkan kat kedai..... ganasnya anak dara nie..

eh kita leh print yerk.... black n white leh ker? hehehheh

CoNniE said...

sudah mase nye mommy beli yg baru...

beli tebal sket kate Zara.. hehehe..

CuTeMiUt78 said...

uish.. sayangnya.. blh patah plak.. blh tahan ganas gak zara ya

Dee said...

biasalah tu...nti sambung balik eh...wah voucher wendy's...thx ye..dkt sgt ngan my ofis ni..leh gi nti..

atty's said...

leh beli baru..

mummYaeesh said...

da "takdir dan waktu" (skali lagu mega da...) bangle tu patah time temurun kat zara..sian zara tak pasal2 kena sound ganas...btw..yaeesh adam suka awek ganas2 ni!whoops!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai...patah pulak yer...dier nak mintak beli baru laa tuh...hikss

4 Kay-E said...

Alaa.. cinannye gelang dah patah.. Tak pe, boleh gi repair kat kedai... pas tu simpan.

utk Zara, belikan yg baru...

Bagusnya ada harta turun temurun... :)

linahilmin said...

salam kenal...

hi yati@mummy zara...

anak2 yg tengah melasak cam lil zara ni kena pakai style rantai camtu kan, pastu yg tebal lak tu!
mcm saje2 nak demand ye gelang baru ye, zara?

ps- best ke wendy's? cam teringin nak terjah!

CatlinaFly said...

ganas2..hehe..salam kenal..takpe..antar kdai leh repair tuh

Herita said...

Laa... Agak sayang.... Cantik bangle... :D

julie said...

wow mahal gak u jual VS wrislet tu ehh

http://inlove2it.blogspot.com/2009/03/victorias-secret-wristlet.html..

lebih 2 kali ganda rege sbnr.. hmm..

btw ada warna lain ker??