Wednesday, March 18, 2009

Transformasi

Bukan AF7 je nak transformasi.
Zahra juga telah ditransformasikan oleh Mummynye

Dari headband


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ke

Hair Clip


(Muka Bday Girl hehe, Happy Bday Zahra!!)

Dah setahun kita tukar style lak ok.
Nampak gaya, Mummy kena lah beli hair clip dia banyak2..
Sayang nye headband dia tak pakai dah..banyak giler..huhuh


17 comments:

DaZzlingLilLy said...

comelnyer zara pakai hair clip...pasni simpan rambut bg panjang,bleh ikat plak..

~ As ~ said...

geramnya tgk pipi Zara... meh sini auntie cubit sikit..

mEiZ AraNda said...

HEHEHEH
lagi comel pakai klip...;)

pasni da bleh pakai skarf plak..;p

neezareef said...

kalo dia melekat ngn klip2 tu x pe..

♥ LeeN ♥ said...

dah tak muat ya yati headband tu? haiii untung ade rambut nak diclip.. si cibi ni ambot jarang2.. hihihi..


oh dah terlewat tp takpe..

nnt balik kiss kan zara utk leen n bg tahu dia auntie leen kata Eppi Besdayyyy! huargh! da besa kan?

stay comel.

Mrs LVoe said...

stiap sha tgok zara, rasa nk cubit je pipi dia.

babe, zara nie degil esok dh beso nie. telinga dia sama cam sha. org kata capang nie degil tp ati dia baik tau ;-)

Imah Ishak said...

Eh..lupa plak nak wish...Happy Belated Bday yer Zara:)

From Khamqueimah & Family

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa..zara pakai clip plak..ni jelez ni..pakai headband pun tak lepas lagi si Nuha ni..asyik nak tarik jer..huhuhu

norainiammran said...

Bila tengok Zara, rasa nak tergelak sebab comel je.. Bulat je muka, pipi, mata.. hehehehe...

Mrs Jaja said...

comelnye..dah setahun dah rupanye dia...happy belated birthday zara...

CoNniE said...

haihhh.. nak je picit2 pipi zara nie... comey sungguh...

yatie, bila mau wat gathering??

nurulzia said...

comel gile dlm ape jua fashion pun...org cantik pakai ape pun cantik!

CuTeMiUt78 said...

so cute zara.. anyway happy besday zara, be a good girl k..

tuKang tuLis said...

Zara so cute wif d hair clips...hairband pon cumil jgak...hehe...

Nurhayati said...

dazzling: nak tunggu rambut dia lebat pun sampai setahun, tak tau la panjang nanti bape tahun huhuhu

as: kalau cubit tu leh ilangkan sket tembam tu, mmg suh tolong cubitkan hari2 hehe

meiz: comel ek nampak gaya kena belikan hair clips tuk dia byk2 la ;)

neezareff: mmg melekat.. tak kisah ape ada atas kepala dia.. tue yang mummy dia suka sangat..

leen: headband muat lagi, tapi rasa bosan lak.. tukar style. rambut dia pun sket gak.. jenuh nak tunggu lebat. esok2 cibi leh pakai sama cam zara. tue la tak sangka dah besar, jap je rasa. =)

sha: jangan tunggu dah besar, skang ni pun dah degil... kalau tak dapat menda tu nak selagi bole..tensen je rasa. harap2 hati dia kut cam aunty sha gak baik ;)

imah: thank youuuuu autie

elissmie: ikat tangan Nuha tu bagi tak tarik.. pakai kan dia 24jam..tido pun pakai gak hehe

noraini: mmg semua bulat2.. nak bagi bujur tak dapat lagi haha

jaja: tue la setahun sudah.. thank you aunty!!

heny: picit jangan tak picit.. bila nak wat gathering??!! alaaaa aku sorang nak handle tak terbuat weh.. pe kata ko carikan comittee baru best kita nak wat.. tapi kalau buat ada ke org nak join ;)

Nurhayati said...

nurul: kecik2 dah cantik dah besar gojes kan hehehe.. ala mak dia tak cantik ke..huhu

cutemiut: thank you aunty!!

tukang tulis: kalau boleh kan semua menda nak letak kat kepala dia.. nasib la dia pasrah je mummy dia wat ape pun hehe

nana(dadmum.fotopages.com) said...

comei la zara...
pkai ape pn lawa kn...
cpt btul dia mmbesar...