Friday, March 27, 2009

Water Park at KLCC

Updated**
Di atas nasihat2 yang telah diberikan,
maka dengan ini aku membatalkan niat
tuk bawak Zahra pegi mandi kat situ...
terima kasih kawan2 ku..
jasamu dikenang =)


Esok plan nak bawak Zahra
pegi mandi kat sana.
Jom la join Zahra sama...
jom jom!!
tapi best tak??!!
ada sape pernah gi sana??!!

Picture of Water Park @ KLCC
credit to Bayaer's Photostream

18 comments:

nurulzia said...

bestnye..nurul bole join zara mandi tak?hehehehe

Mrs LVoe said...

sha xpnh pegi waterpark nie tp slalu tgok dr tingkap Hotel Traders. cam best je :-)

Dee said...

best2...zara tu lehlah..tp kalo u nk terjun skali apa salahnyer..wakaka..

rinaE said...

i dah bawak danny & shasha mandi sana. memang seronok bedua tu.

atty's said...

dulu time akak ngn adik kecik selalu pegi sana..

fir lom..penah bawak lagi..

Anonymous said...

i not recommend this place sebab nyer weekend org ramai giler.. org lawatan budak skolah.. budak2 yg parent bwk..pastu diorang tak jaga kebersihan.. kotor bila budak2 dah start ramai.. ada yg mkn sambil mandi and etc.. ada yg tukar pampers sambil cebok berak situ masa i g .. so that the last time n i wont go there again!!..

i just bitau u coz u bwk baby kecik.. n skang ni mcm2 penyakit bjangkit. so just beware k :)

Nurhayati said...

erkkkk camtu ke??!! huhuh
kalau camtu cancel la.. tak jadi... thanks Anon!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

uiks..seb baik tak pergi lagik..

linahilmin said...

i pun ingat nk cakap benda yg sama; normally weekend ramaaaaaai sgt orang... kesian zara nanti bertolak2!

CuTeMiUt78 said...

emm... cam best je.. tapi betul la, tmpt cenggitu.. bila dah ramai2.. macam pencemaran blh berlaku

norainiammran said...

wah wah seronok je ye.. Mummy Zara, hadiah untuk saya dah sampai. Terima Kasih tau. Nanti saya buat entri di blog saya, ya...

Thanks again!!!!

aLeenA Adli said...

akak nk g c2 ker?bkn per rmilh akak..takut zara lak x selesa..huhuhu..ngan mat bangla,indon,viteman lah rmi lepak sana.takut lain lak citer.huhuhu..yerlah weekend..yang membuang tuut dlm tue pun byk gak..hehehe,sok sy g muzium.nak rawat ati yg luka psl phone.;)

Nurhayati said...

nurul: bole2 mandi sama2 ngan mummy dia hehe

sha: tgk dari jauh gak tapi tak de dlm hotel.. hihi

dee: nanti mummy dia over excited..terlebih sudah

rinae:yeke tq.

atty: kurang2nye akak dah penah bawak dorang kat sanakan. ;)

Anon: thanks for ur advice

elissmie: tue la jgn pegi la camtu

linahimin: oo..tak best plakkan

cutemiut: tue la baik tak yah

noraini: thank u to u toooo

aleena: tue la pasal tak jadi ar. wah pegi muzium nak rawat ati luka.. best ker??!! takpenah lagi dgr org nak rawat ati luka gi muzium hehehe

honeylanz said...

hmm..lari dr topik jap...sempat tgk spaQ smalam??? suka x dgn ending nye??

~~ciklinn~~ said...

ciklinn nak join leh tak...?? hehhehe

Nurhayati said...

has: hampeh... tak sepertiku jangkakan.. huuhuhuh

ciklinn: bole join tapi tempat lain la since tak dapat recomendation dari kawan2 lain kan. =)

Mama_Aqish said...

ari tu kita pun ada gi jugak....hye salam kenalan kita nak jadi kawan awak leh tak??? kita ad as folower ek??

Nurhayati said...

mama_aqish: salam kenal jua.bole nak berkawan ape salahnye kan.. i follow u too.. ;)