Tuesday, March 10, 2009

Aeisy Birthday

Dapat jemputan dari Has
tuk bday hero sulongnye..
yang ke 6 tahun Aeisy Iskandar.

Sangat2 meriah birthday party nye..
suka sangat sbb banyak sangat belon gantung2..

Zahra sket2 tunjuk kat belon..
tunjuk je la bila bagi taknak pegang, takut.. huhuhu



Zahra asyik main ngan goodies bag...
suka la dier byk kaler..



Kalau ajak bergambar..
macam2 style la Zahra ni..
nganga luas2 ape saje.



Bday boy malu2 nak amik gambar..

Tak sangka dapat jumpe Has sekeluarga..
cantik umah korang.. kaler ijau.. =)
Selalu borak kat email je kan..
skang kita dah move step forward in friend relationship..
dari alam maya ke alam nyata.. hihihi

Thanks ye sudi jemput kami..
kalau wat makan jgn lupa jemput lagi.. hehehe

more pic of Birthday Party Aeisy

13 comments:

linahilmin said...

geram tengok zara @ pic no 2 tu... comellllll sangat!

honeylanz said...

thanks again sbb dtg memriahkan majlis kami. tp anak2 has semua x bg kerjasama...aeiry ms yati sampai dah meragam nk tido, abg aeisy lak dah meragam nk pasang hot wheels..x menyempat2 lak dia..

green color tu fav. mr hubby. dia mmg nampak ijau aja all the time. sbb dia blind color!!!

Insya Allah..pas ni leh jumpa lg :)

♥kuNyit♥ said...

tomei nyer zara ni.. geram tgok!!!!

mEiZ AraNda said...

besday zara biler plak nak buat...;p

ZARA kiter da wat da ahad lepas..;)

nurulzia said...

geram nengok zara!!!!

atty's said...

comeynya zara...

Dee said...

cutenyer zara..nganga pun cute..

nydia-mama akif said...

kusyuknye dia belek goodie bag...cute sgt pic no 2 tu....

4 Kay-E said...

Tomeynye zara buka mulut luas tu!!! Geramnye... macam nak cubit2. hehe..

Nadia Dzai said...

yawning ke zara tue.. comellll sgt... :D

Shopaholic Mama said...

yr daughter Zara is really cute & pretty!!

Mrs LVoe said...

awat la comel sguhhh zara nie dear???
pic no 2 tu buat sha rasa geram sgtttt

Nurhayati said...

linahilmi, dee, 4 kay-e: comel ke nganga2 tu..masuk lalat kang hehe

has: thanks yer invite kami..

kunyit, atty's: thank youuuu

meiz aranda: bday Zara insyaAllah minggu depan. wah zara u party meriah gitew.. mesti happening..best2x

nurul: tunggu baby nurul lak yati nak geram.. hihihi

mnydia: haah mmg khusyuk pun.. habis semua menda picit2nya geram..huhuhu

nadia dzai: bukan nguap.. memang saja nampak camera wat cam tu..style ape pun taktau

shopaholic mama: cute tu bole terima tapi pretty tu patutnye tuk mummy dia hahah perasan...

sha: nanti baby sha pun mesti comel sangat2x... insyaAllah ada rezeki tu.