Wednesday, March 11, 2009

Moody

Nie la rupa si kenit ni bila tak de mood.
Tambah plak baru bangun tido.

Ajak main pun taknak buat dunno je.. huhuhu
Serba tak kena dibuatnya.
Zahra ni jarang moody, bila dia moody ni la elok sgt amik gambar.

Slalunya nampak camera nak pose comel je..
hehe kali ni pose tak comel lak.





p/s: kasut baru dah sampai yeayyyyy..

18 comments:

mummYaeesh said...

moody pun nampak comey...eee...tgk tangan dia tu berketak2 mcm ruas tebu..whoops!

mummYaeesh said...

baru perasan u takde shoutbox! anyway..tq sbb follow weols katanye..could u please email me ur fulname, add, tel no.,dob & pob ya! watie_wn@yahoo.co.uk

a-as said...

moody yet still chumel..yer zara!

hmm nice ballerina shuz.

Izzlorna said...

alalalaaaa tomeiiii yer Zara ;p
jgnla moody2 sgt yer Zara..cian mummy tuh..hehe..

mrsharis said...

gambar yang last tu memang nampak sangat muka daddy..

Moody tapi tatap menten cute..

Yati..comelnya kasutmu itu..baru perasan kasut poloku dah hampir lunyai..harus minta bajet dr 'bos' untuk beli baru..

CoNniE said...

heheh... moody yea Zara... ajak mummy jln2 shopping... pasti tak moody dah.. ekekeke...

~~ciklinn~~ said...

alahai comell muka sikenit nie....geramm tgokk..walau macamm jerk...

mEiZ AraNda said...

hehehhe
moody pun cute!!!
;)

nydia-mama akif said...

alahai...mmg nampak sgt moody rupe muke dia, tp tetap comeyy....

Mrs LVoe said...

zara tetap cute walaupun moody.

babe, i really like ur doter. suka tgok zara possing.

kasuttt??? cant wait. cepat sket reveal dear.

Mrs Jaja said...

cute giler!

Dee said...

bulatnyer..ku dpt ku cubit2..

mummysyafie said...

meh untie nak geget sikit zara..geramm setiap kali tengok zara ni

Mama 4H said...

ish..semalam dah tggl komen..naper tak der yer...hu3..tak per tulis lagik...ooo dah pandai buat perangai yerk zara...tapi still maintain cute...macam mummy dia...geyam jerk tgk...

Nurhayati said...

mummYaeesh: tebu pun kalah tgk ruas dia heheh

a-as: comel ke moody.. mummy dia yang stress huhuhu.

lorna: mmg kesian kat mummy dia, ngan kita2 moody sama

liya: muka kopipes zaf habis. ape lagi mintak la budget tuk kasut barumu.. tapi kasut aku ni takde dlm budget zaf.. beli sendiri..ssshhhh

heny: hmm ajak jalan soping ek.. bankrupt sudah.. tapi kalau jalan 10 jam pun zara ok.. tak suka dok umah huhuhu

ciklinn, meiz, nydia, jaja: cute tang mana tak tau.. moody sungguh dia.

sha: zara bab posing ni mmg terlebih sudah.. nasib tak ikut cam mummy dia tak reti haha

dee: cubit la bagi dia kurang bulat2 itu huhuhu

mummysyafie: argghhhh tidakk jangan la geram.. suka la. ;)

kak tie: oowwhh ye ke..takde plak komen smalam. mmg dah pandai buat perangai..nak2 plak tak dapat barang dia nak mengamuk macam ape.. tidakkkkk

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh... moody pun nampak cute je zara ni tau..tomey ler sesangat

mummy_adam said...

comey nyer muka budak yang majuk nie.. :)

Nurhayati said...

cutemiut & mummy adam: org tgk zara moody cute.. tapi mummy dia bertambah la tak cute bila zaranye moody hehehe