Thursday, March 12, 2009

Dating

Setiap hari Rabu adalah "Hari Dating Sedunia" buat kami bedua
Aktiviti yang slalu buat karaoke, tgk movie, dinner.. ape2 je la ;)
Bukannye satu hari pun tapi tuk 5 jam je (max hour)..
slalu pas keje la.

Macam mana sibuk pun kita ngan anak, laki pun kena bg perhatian gak.
Tak gitu MummYaeesh hihihi (nak buat pepatah Finland tak tau hahah)




Harus pekena massage dulu sblom tgk movie



owh suka Marilyn Monroe.. nak seksi cam dia..hehe

18 comments:

~~ciklinn~~ said...

wah sonoknyer cenggini..husben kita tak pernah pun ajak... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mama 4H said...

huhuuhu...patut la zaf balik sharp kul 6pm semalam...hehehhehe..bagus2x..dari dia dating dgn ntah sapa2 kan..baik dating ngan kita...

Mrs LVoe said...

elok gitu dear. skali skala kena gak dating kan kan kan???

neezareef said...

wah..baru la loving2 kan

CoNniE said...

huuu.. bestnyerr... kena pulak dgn diriku keje shift ini, payah nk dpt dating together dgn husband... esp lps ade sya sya... x smp ati tglkan dier... huuuu... tp ye jgk kan.. beberapa jam pon jadik la kan...

CuTeMiUt78 said...

wah..bestnya... harus ada masa utk laki gak kan

Izzlorna said...

fuiyooo..beshhh yer kak...sonokkk tulll...hehehe.....tgk pun rasa hepi jerrr nihh ;p kihkihkih...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sejak ada anak ni, sekali jer br kuar berdua ngan hubby tu pun on the way pi ofiz singgah bfast :(

honeylanz said...

wah..ada hari khas dating..
Has ada 1 hari je.. Sunday.. huwaaa..sob..sob..

atty's said...

kty pun mmg selalu dating ngn along..
tp kitaorg selalu dating malam..romantis gtu..makan2 , tgk wayang..g downtown..

FraNkY said...

let me guess the place. Platinum Hall, Cineleisure.

Aida Narina said...

Awww, married couple sedang dating. ;pp

p/s: Can i link ur page from mine? Thanks honey!

linahilmin said...

semenjak kawen x penah lg keluar berdua... hubby & me sama2 jenis yg tak reti nk jalan berdua without anak2... takpe, maybe tunggu anak2 dah besar boleh kot!

ps- lil zara amat comellsss walaupun dlm keadaan moody camtu!

pss- my lil ariana pun ada baju yg cam zara (yg zara pki masa moody tu) he he...

4 Kay-E said...

Bagus ni.. Kena buat selalu gak. hehee..
dating dgn hubby :)

mummYaeesh said...

bak kata pepatah finland...syg kan anak tgl dgn maid..sygkan somi bwk g date!woohoo...lalala..

wah..tetiba terbayang marilyn monroe pakai scarf coach!gitew!

yaya said...

Agreed!

mamazana said...

Lamanya mama x dating!!! Kalau kuar berdua pun just dating kat Giant or Tesco je. huhuhu... Jeles2...

Nurhayati said...

kalau ikutkan memang tak sampai hati tinggal kan zara, tapi aku juga tak sampai hati tinggalkan zaf, ceh statement cam ganas je..

asik ngan zara je.. ngan zaf pun kena la spend sket..itu pun hanya beberapa jam je.. jadi la kan

kalau tak wat dating sedunia mmg susah..nanti kang zaf wat dating ngan org lain camne :) kita kena la usaha lebih sket kan tuk kekalkan umah tangga.. macam pandai je nak nasihatkan org huhuhu