Friday, March 20, 2009

Tag: 5 things

Utang tag yang teramat lama dari Fara Aleena dan Nurul. Sori le lambat buat =(

5 things found in my wallet
1. IC
2. Kad nikah
3. Kad ATM (byk kad tapi satu kad je yang active hihi)
4. Point card (sangat2 byk sampai tak muat nak sumbat semua huhu)
5. $$ (sket je.. tak berani nak simpan cash banyak sangat)

5 favourite things in my room
1. Bed (zzzzzz)
2. Dressing Table (sgt besar, bole letak macam2 sampai tak nampak barang haha)
3. Wedding pictures
4. Teddy Bear n toys (Zara punye la nih..)
5. My Lappy (owh tak leh dipisahkan hehe)

5 things I’ve always wanted to do
1. Hangout with friends
2. Belajar kelas agama (tuntutan ilmu penting)
3. Diet (nafsu makan lebih kuat huhuhu)
4. Massage & Spa
5. Travel around the world

5 things I’m currently into
1. Blogging
2. Dating with Zaf
3. Raised my little princess
4. Working (kena drive jauh dari umah, begitu malas skali tiap kali nak pegi keje.)

5. Keep waiting and waiting my new car (biler ntah huhu)

5 person yang nak tag
1. Ms LVoe
2. Linahilmin
3. Haizales
4. Nydia - Mama Akif
5. Mr. & Mrs. Mizan


13 comments:

linahilmin said...

nama saya kah itu???
wokey! nanti kasi settle!

♥ LeeN ♥ said...

thankkkssssss yatieee.. mwah mwah..!!

hehehehe..

Dee said...

kalo nk diet..semangat kena kuat beb..

Sidratul Muntaha said...

salam..
thanks for the gift.
happy sesangat
tpi mlm td tak sempat nk snap gmbo
insyaa Allah next week buat dlm entry.
mekasih sekali lagi!
muah muah muah!!!!!
kiss sikit Mama Zara n kiss byk2 utk Baby Zara!

aS_c0mei said...

i pon kena drive jauh jugak utk keje...uwaaa..tp nak keje sbb nak gaji.hehheh...

Mrs Jaja said...

tgh on diet jgk skang ni...tp ssh betul la..asik nak mkn jek.

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. gigih menjawab tag

jentayu said...

wow new ride!! kete apakah itew yer hehehe :)

misyamansor said...

hye mummy zara..!!
thanks for the gift...lepas ni sure lg rajin membaca buku..haha...thnaks a lot...will come out an entry bout it..insyaallah :) *kiss to zara* thanks a lot..!!! :D:D:D

mama myaelzara said...

Mamam Zara.. Thanks yer.. sgt kiut penanda buku yg mama zara bg tue...
timer kasih daun keladi yer... susah2 jer bg... hehehehe...

Insyaallah nt D balas pemberian mama zara tue k!....

Mr. and Mrs. Mizan said...

eh, ada nama ku..
akan ku jwb TaG itu ya!
thx ;) ..

Nurhayati said...

linahilmin: buat2 jgan tak buat hehe

leen: thank you to u toooo

dee: bab makan je tak kuat semangat. tu la masalah problem.. :)

sidratul: kiss sket je ek.. huhuhu.. zara mmg dah kiss byk2 sampai dia rimas hehe

as: tu la pasalkan.. sbb gaji tu drive jugak lak.

mrs jaja: sama la kita.. tapi slalu diet tak jadi.huhu

cutemiut: mmg gigih, usaha tangga kejayaan =)

jentayu: tak de pun..saje je berangan.

misya: tak susah la.. pos je. hihi

mrs mizan: sila la jawab yer..

Mrs LVoe said...

nnt sha buat yea darling