Tuesday, December 30, 2008

New Scarf

Tghari tadi agak terkejut, dapat parcel kat opis. Konpius gak mula2 tu, sbb nak kata bday present, dah lama lepas. Baru teringat rupanye ada order kat online. Sabau je la aku ni pelupa giler.

Hmm..It was my first expensive scarf I bought. Nak gak merasa pakai mahal, hihi
Beli pakai duit sendiri wokeh, so hubby tak leh nak argue or comment ape2. Bahaya gak kan shopping online ni, bukan ape. Bahaya kat duit hahaha rasa nak beli jer... nasib hasutan "nates" tak bape nak kuat, kalau tak harus habis duit ku..huhuhu


6 comments:

nurulzia said...

ape salahnye kan belanja utk diri sendiri..we need to pamper ourself..hehehehe
InsyaALLAH saya pun nak pakai tudung gak...

Mrs LVoe said...

congrats sis.. so nice the scarf. sha suka colorful. pamper utk diri sdri xsalah sis :) janji ati puas

idajer said...

wahhh..cantilah scarf iteww!!sgt jeles ok!

Nurhayati said...

skali skala nak gak pamper ourself ye dak.. abistu wat pe kita keje bagai tapi takde ape tuk diri sendiri..

~Maz + Rin~ (",) said...

cantik la scarf u tu...heheheh...
ok pe perabih duit sendiri...bukan minta duit org lain..huhuhuhu...

anyway thanks for visiting my blog...heheheh...nice name la ur daughter...kiut la...

shawLycious said...

hi nice scarves u have there :)

come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogspot.com/

xoxo,
nurul