Tuesday, March 31, 2009

Nasi Padang

Cawangan Restoran Sari Ratu kat Kota Damansara baru buka 7 Mac yang lepas.
Punye la ramai orang kat sana huhuhu. Jumpe Wardina n family, anak2 dia comel giler.. ;)


Tak sempat nak amik gambar sbb dah lapar bangat..hehe



Layankan gambar orang.

Gambar makanan credit to masak-masak[dot]blogspot[dot]com


ayam kampung pop


dendeng



ice teler





19 comments:

mummYaeesh said...

uish ice teler ni sungguh menggiurkan!

Liyana said...

Love their food. Selalu makan yg kat Desa Pandan. My fav drink is honeydew. I tak pernah sempat ambik gambar... kalau kat Sari ratu selalu gelojoh nak makan...hehe...

neezareef said...

nasi pdg ni lauk dia byk kan..fuhhh

linahilmin said...

aduhai, baru je semlm ajak hubby g desa pandan... dok teringat kat sambal ijau sari ratu...
sedapssss!

[-suziey-] said...

waa menyelerakan..tu la rmaai org kata sari ratu nasi padang ni best giler..ye ke?
nape xamik gbr wardina n anak2..heheh:D giler artis btol i nihhh..ekekek:P

Mrs LVoe said...

yatt,
sedap ke x?? if sedap leh la sha dtg nnt.

adda said...

cam sedap je.. harga ok tak?

CuTeMiUt78 said...

uishh... sodapnya... yummy2 tgk ice teler tu

honeylanz said...

aloo..sedapnye..lapoo ..blom b/fast lg ni..nampaknye trs lunch aja la..

atty's said...

nak ice teler..tu.look.nyammies

Farah said...

waah menarikk!!...mesti cuba ni...kat seksyen bape ek??

Nurhayati said...

mummyaeesh: memang pun sila lah rasa.

liyana: slalu makan kat Kelana Jaya sbb dekat tapi kali ni ada dekat lagi kat K.Dmnsara yeayyy sama la tak pernah nak amik gambar sbb dah tak sabar nak makan.

neezareef: memang banyak..terliur sudah..

linahilmin: pe lagi dah teringat tu ajak la hubby kesana skang hehe oo sambal ijau mmg sedappsss

suziey: memang menyelera.. sedap.. gie la try..tue la tak sempat nak snap pic wardina n anak2 dia.. huhuhu tapi mmg comel ar

mrs lvoe: sedappppp gie la cuba try test tau.

adda: memang sedap.. harga pun ok takde la mahal mana pun.. ;)

cutemiut: ice teler tu mmg nampak sedap dan mmg sedap =)

honeylanz: olaaa.... gi lunch sana ek..hihi

atty: haah sis mmg yummilicious

farah: menarikkk.. kat Dataran Sunway.. opposite nasi daun pisang.. ha tu tak try lagi tu harus la jugakkan hehe

olen said...

sedap nyer... nak g la...
heheheheh
salam kenalan

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ice teler mcm syedap ja..

mummy_adam said...

mcm sedap jer makanan2 kat sini.. harus lah try kan..hehe

Mama_Aqish said...

wah sedapnyer....terliur rasanya...hye salam kenalan kita jadi kawan leh tak?? i dah add as follower u

Nurhayati said...

olen: salam kenal jua..

elissmie: memang sedap..silalah try wokeh

mummy adam: harussss hehe

mama aqish: eh boleh berkawan..pe salah nye ye tak.. already link u. ;)

Queenin Murni said...

hmm.. kota damansara?? dataran sunway?? which part2 which part??
kota damansara aku bayangkan area belakang ikea tuh..
dataran sunway aku bayangkan dkt sunway lagoon..

ok.. where should i start? :P

shasha said...

sis tinggal kat area kota damansara kah??me pun...~~~opss...singgah jap....