Thursday, March 19, 2009

Sepetang di..

Kalau petang ada kat OU mesti singgah makan kat Charms Cafe..



Pekena rojak dia.. sedapppp

ada ke kat mana2 rojak buah yang sedap, nak try tempat lain plak
Haruslah tuan empunya blog enterframe dulu.

Nasib Zara tido.. bole makan ngan aman hihihi

18 comments:

mrsharis said...

Whoaaa..tudung coach baru..
sweet mummy..

a-as said...

I dulu pun camtu, bila gi mana2 time anak tido tu boleh makan dgn aman. Kalau tak kena take turn. tapi zaman tu dah lepas fffuhh!

suka tudung coach tu..colorful

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang syok kan kalo anak tido time kiter nak makan2..hahahaha..rojak nampak menggiurkan..

Farah said...

sedap ek??hehe nak cuba laa

CoNniE said...

jln2 cr mkn.... ehheheh...

nydia-mama akif said...

nice tudung...colorful...suke suke

Mrs LVoe said...

tudung u cantikkkkkk so colorful.

Haizales said...

Shamekom...mamanyer Zara,rojak yg besh i can recomend is kat LOK ANN..tp kat Kuching ;p huhunnti if g ke Kuching i bawakan k...
ermmm ths coming sunday turun ke kl...leh la try rojak kat Charms..huhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cantik plak gantung2 lampu mcm tu

atty's said...

nak rojak...

linahilmin said...

selain dr berjejes airliur tengok rojak tu, airliur menitik2 tengok scarf coach tu!!! santek!!!

Dee said...

tudung coach ek? cantik..i pun suka rojak buah..emmm..yummy!!

Nurhayati said...

liya, sha: thank youuuu

a-as, elissmie: haah kalau tak mmg bergilir2 la jawabnye.. huhu

farah: sedappppp cuba jgn tak cuba.

heny: mmg keje mkn je kitaorg ni..

haizales: nampak gaya mmg kena gi Kuching la camni... kalau datang KL calling2 la ek.. =)

siti: cantikkan, pe lagi deco umah skang :)

atty: kakty com ar datang sini makan sama.

linahilmin: alar jangan la sampai meleleh air liur.. huhu

dee: haah coach.. tq. sama la kita hantu rojak.. lagi satu suka tauhu bakar. ;)

Mama Myaelzara said...

Huiiiyo.... Cun nyerrr tuan empunya tudung!!! makin jelitezz gitue...

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

ada kak..
kat sec 20 shah alam..
kat area petronas...
ada restoran LENGGONG..
betul2 sbelah pizza hut..
pakcik yg jual rojak n tahu bakar tu sedap...

Nurhayati said...

mama myaelzara: moga2 makbul ape yang dikata... jelita wahhh terlebih sudah hihihi

repunzal: okey roger, nanti gi sana try.. yeayyy tak sabar nak makan tauhu bakar.. nyum nyum nyum..

syareena said...

nmpk rojak buah tu sedaaapppp nyer

adda said...

rojak muar sgt sedapp.. kat tanjung emas.. yumm yumm.. dah cuba lum?