Tuesday, March 31, 2009

Wish List: Handbag

Keperluan atau kehendak??!!
membuak2 dah ni.. huhuhu
Masuk boutique dah.. tapi...huhuhu
Tahun ni tak beli handbag lagi hehehe
ok tak alasan hahaha

35 comments:

honeylanz said...

hehhee..alasan tu sungguh logik dan selalu suksess..

~~ciklinn~~ said...

ikutkan jer hati dan perasaan dan kehendak yg membuak2 itu......hahhahahah belikan linn satu okeyy

neezareef said...

beli sajekk....
muahahahahha...gelak jahat

Dee said...

eee..cantiknyer..rembat jelah yati..

Anonymous said...

hmm itu nafsu sebenarnya...
bukan keperluan...

norainiammran said...

wah... alasan tahun ni tak beli beg lagi tu.. Tak menahan!!

nurulzia said...

beli je yati..hehehe..menghasut ni..cantik beg tu...

adda said...

kalau tak beli ada masuk dlm mimpi nih .. kalau dh teringin sgt harus kene beli tuh hehe

linahilmin said...

klu dah sampai dok teringat2, mkn x lalu... tidur pun dok mimpi2... sah2 la kena rembat 1!!!

aLeenA Adli said...

akak,sbr.hehehe..
eh,x takut ker kot beg tue dibuat dr kulit ular yg mcm email k.loran bg..hikhik..gurau jer..cntik!tue lh alasan yg plg munasabah..ala,mcm ry gak sthn skali tukar benda baru..=)

[-suziey-] said...

ITU KEPERLUAN..eekkek:D dengor ler ckp org yg mmg giler henbeg..ekekek:p

4 Kay-E said...

haha....
alasan yg bernas.. :)
nice bag & it's PRADA!

Mrs LVoe said...

dear, bag tu mmg cun. last year sha tgok dh mleleh2 air liur hehehe

babe, brp rege dia ekk? lupa la..

mamazana said...

beli je... muahahahahaha...

brapa reganya? bole compare dgn sini, tp sekrg xde sale la pulak.

CuTeMiUt78 said...

beli je.. heh..heh..heh..heh

mummy_adam said...

i setuju.. beli jer.. hahaha.. coz i pun nk p cari handbag baru.. hehe.. setelah penat bekerja, apa lah salah nyer kan..kan..

mrsharis said...

Tahun ni tk beli lagi??? Kalau mcm tu harus la ko g beli cepat2 ...heheheh..
Ni kira menghasut ke?

Nurhayati said...

honeylanz: alasan tu la pun kan setiap kali nak beli haha

ciklinn: belikan satu tuk linn ye.. jap pikir &&%$@!$%&*

neezareef: duit tak cukup lagi nak beli huhu

dee: kalau rembat satu sepuloh hengget mmg dah amik.

anon: nafsu nak beli hehe

norainiamran: alasan yang slalu pakai setiap tahun bole..

nurul: puasa hari2 bole la beli haha..mmg dah lama tgk, sakit jiwa jap.

adda: masuk dlm mimpi blom lagi... kalau sampai mimpi mmg beli dah.

linahilmin: makan takat ni lalu je.. haha

aleena: eeii kalau kulit ular dah lama reject. nasib bukan..

suziey: gile beg yer.. daku nak kata giler tak de la sangat.. tapi bila giler tak hengat punye hahah

4kaye: alasan munasabah betulkan.. mmg cantik beg tu huhuh

mrslove: regenye RM4500. melelehhhh

mamazana: ha compare kan kat sana..sini RM4500..tqqqq

cutemiut: esok beli la.. hahaha gile meroyan jap

mummy adam: tue la penat2 keje ada duit belilakan..lagi pun bukan mintak sedekah kat org.. jom beli beg sesama.

mrsharis: ko dah beli ke blom tahun ni.. kalau blom jom beli beg hahaha hasut jua..

Mr. and Mrs. Mizan said...

klu mntak opinion i..
de anwser is no...
slps kejadian itu, i rasa better beli item yg murah tp kualiti.. uhm.... tp klu dah nak jgk, apa salahnye, kan.. setahun sekali jer.. bkn selalu pun... :)

mummYaeesh said...

color brown or maroon ada tak??
klu ada belikan satu!woohoo..

klu mampu tak pyh fikir keperluan or kehendak...beli kan aje!kang klu lmbt2 outdated lak!woohoo

YANI said...

cantiknya beg ni...kalau ada duit dlm poket tak tahu nak wat pe,..memang rembat je la...:P
tp serius lawo Yati....heheh(ni komen nak jadi setan kot ni...)

Izzlorna said...

rewardsss utk dr sendiri kak :)

DaZzlingLilLy said...

owh harus yatie beli hbag nih...keperluan=kehendak..hehe

Shopaholic Mama said...

For me, kalau dah termimpi-mimpi bag ni, then I buy first, worry later :)

CT NORAMIZA said...

nurhayati, kalau dah berkenan, kocek dah penuh, apa lg, go n grab it ok. :)

reena said...

BELI

:)

Nadia Dzai said...

beliiii ;)

Fynnaz said...

Beli jugak!!! Hahaha.

Nurhayati said...

mrs mizan: pikir banyak kali gak.. list pro n cons.. byk pros lagi hahah

mummyaeesh: 2 color je black n brown.. design ni lama dah... tak kisah pun outdated ke tak..janji ada $$ kan.. huhu

yani: ada duit dlm poket.. tapi tuk menda lain.. tapi cam nak beg jugak huargghhhh lawa kan ;)

lorna: tuk sendiri tu mmg pasti..tapi duit sendiri tu kurang pasti sket hahah

dazzlinglily: harus jugak la kan..

shopaholic mama: blom mimpi lagi.. kalau dah mmg rembat dah..hehe

ct noramiza: kocek penuh ngan sampah sarap haha

reena, nadia, fynnaz: insyaAllah..doa2kan la ek..

Haizales said...

salam...hye dear...sori time pack sgt g kl..tak sempat nk calling2...next time insyaAllah g lg bulan 5 ni, kite calling2 ek..ermmm my mum suruh i bg opinion to u regarding PRADA beg ni..my mum ckp tak ape kalo nak beli..untuk permulaan tahun 2009..kalo beli PRADA beg ni mane tau rezeki semakin byk 'mashuk' hehehehe..

CoNniE said...

hahaha.. cantek nye beg, kalo dah berkenan rembat je 1, nnt nyesal haa...

Nurhayati said...

haizales: wah patutla senyap lama.. jalan sakan yer.. nanti email i no fon u ek.. nanti senang nak calling2 bila u ada kat KL.. hhihi.. wahhh ur mum bagi opinion terharu wokeh.. insyaAllah moga ape yang dikata termakbul aminnnnn

connie: kalau rembat beli 1 dapat 10 okey gak hahahaha..

DiYa said...

go BUY it.. gorgeous!!

Mrs LVoe said...

dear, that bag cost rm4740 in msia boutique. sha dh survey smlm ;-)

Nurhayati said...

Diya: mmg gojes ;)

Sha:aduhai naik harga ker!! huhuhu