Friday, March 27, 2009

Tie Rack Scarf

Ni antara collection TR yang ada. Tahun ni tak beli TR lagi. Berkenan design kat bawah ni tapi tak jumpe lagi huhuh


26 comments:

honeylanz said...

wow!! byknye koleksi. cantik2 lak tuh.

atty's said...

lawa2 nya..huhuuhuh..nak 1

~~ciklinn~~ said...

byknyer... senang tak pakai TR nie..nampak cma licin jer....

corak dia cantik2 lor..

Aida Narina said...

Hi darling:)

Wahhhh sungguh banyak collection u.
Love all of them! :)
Lets see, i ada both second and forth from left at my sales blog. Visit my sales blog and u can choose for there. :)

This Is So Fashion

Mrs LVoe said...

Aida,
u mmg pantas la. sha baru nk inform yatt.

gal, ur collections mmg cun.. where ur coach scarfs? xnak join skali ker??

*P.u.r.p.l.e.P.l.u.m*Store* said...

Hi,

Happy browsing my Tie Rack sales blog:
http://mypurpleplum.blogspot.com/

TQ.

Aida Narina said...

Hhhhehee, wpon malaysia 13hours from here (UK), saya mmg pantas :p

Happy weekend yati :) :)

♥ LeeN ♥ said...

yati, dlm byk2 tu kan, leen suke yg mcm burberry tp pink tu.. sbb ianya kotak2. sbb leen kotak? apekahhh?

hahahahahhaahhahaha

Che An Naszeri said...

lawa2 sungguh
tapi thank god i blom lagi suka nak pakai TR

[-suziey-] said...

waa is tht ur collection? nice..i likeeee;)
hai yati..salam ziarah kembali;)

[-suziey-] said...

i dh jadi ur follower ;)
lets exchange link yek..

Liza said...

nice collection, tringin gak nak beli but tak pandai sgt nak pakai tudung licin

CuTeMiUt78 said...

wow..byknya koleksi..

Nurhayati said...

Aida: reserved kan tuk I.. leh tak u emailkan details tuk payment. thanks.

Nurhayati said...

has & cutemiut: thank you...koleksi tahun lepas.. tahun ni blom lagi hehe suka design TR ni cantik2.. pastu size dia kecik sket... sesuai tuk daku yang kecil ini.

atty: akak nak ek.. bole saya bagi time bday nanti.. bagi yati dob yer :)

ciklinn: bagi yang first time try mmg rasa cam susah.. tapi lama ok dah biasa kan.. mmg licin sket.. corak mmg cantik tu yang berkenan.

aida: email me k!

sha: coach scarf tak byk cam TR nanti dah byk baru updet hehe baru beli Burberry scarf :)

purpleplum: thanks.. akan bertandang ke sana

leen: suka kotak2 ek.. ape lagi harus la rembat satu.. hehe

che an naszeri: bila dah suka nanti akan suka selama2 nye. ceh ye ye je haha

suziey: salam ziarah jua.. i pun dah link u.

liza: try la satu dulu.. tgk camne kan. dulu i pun tak pandai pakai gak.. belasah je hehe

reena said...

Akak! Saya pun gila TR jugakkk.Hehe.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pakai TR..pakai tudung bawal jer :D

bliss said...

visit us for lovely tierack scarfs

Dee said...

cantiknyer...sambil mulut dee melopong..hahaha

fiza said...

Salam singgah Nurhayati. Cantik2 collection TR mu.

SCARFZIT.COM said...

hie, visit me for new and authentic collection of tie rack. all purchase will receive a small paper slot from tie rack london. tq

Nurhayati said...

reena: sama la kita..leh geng

elissmie: i pun pakai tudung bawal gak.. ;)

bliss: tq

dee: ala jangan la sampai melopong.. kalau i beli scarves from Gucci, Ferragamo or Hermes baru lah melopong hehehe

fiza: salam jua.. thankssss =)

scarfzit.com: tqq

MIK'YAL said...

wow...bnyk nya!! i'm a TR newbie.syiok ja pakai TR ni.mudah di bentuk & kecik sesuai dgn saya yg small size ini :-)

mesya said...

hi..nice collection.please visit mine for italian scarves. thanks:)

Nurul said...

hi come and have a look at my Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK

http://shawlycious.blogspot.com/

XOXO

To ALL TieRack Scarf LOvers.... said...

Hi...visit us for tie rack scarves ok?

http://scarfonline.blogspot.com/

see you there....