Sunday, March 29, 2009

Zahra: My First Sandal

Belikan Zahra sandal sbb dia dah banyak tapak jalan.

Walaupun jatuh bangun banyak kali.. seronok tgk terkedek2 nak jalan. :)


Kali ni tak beli kaler pink.. asik2 pink je kan.. tukar jadi brazilian lak.
Suka Zahra ngan sandal barunya, siap suh tolong pakaikan. =)

16 comments:

4 Kay-E said...

Geramnye tengok kaki Zara yg bulat2 tu. Dah le putih gebu - padan je dgn kaler ijau :)

Sweet girl...

mummYaeesh said...

wah da ghupe kaki giselle bundchen la...cute giler!
yaeesh pun ada satu kaler kuning gambar monyet...beli kat s'pore uols.. kat sini utk bdk laki2 tak byk choice la! ada ke??

linahilmin said...

comel giler!!!
saya ketinggalan bas, x tau pun ada ipanema baby! kat mn u beli ni... cantik la...

tr ru amat lovely.. x pernah ada tr tp teringin nk beli, tp takut x lawa saya pki coz dia mcm lebih sesuai ngan org yg muka kecik, kita ni muka lebar cam pinggan! isk isk...

mrsharis said...

Alala..gambar dia tgh pakai sandel tu sgt cute..hehe geramnya aunty tgk..

adda said...

lawanye sandal zara.. modelnyuer awat x nampak muka? nak tgk zara yg gebu geban tuh

Mrs LVoe said...

ur doter leh jadi model la yatt. amat2 gojes

Maswani said...

salam ziarah..nice blog..dh link awak kt blog saya..ada masa,dtglah ye..tq.

honeylanz said...

pasni makin semangat zara nk practice berjalan..sbb ada sandal yg cantik

Mr. and Mrs. Mizan said...

so cute.. i pun baru je beli shoe yg sama kaler ngan zara.. hehee... saje, nak ubat hatiku yg lara ini selepas kehilangan laptop kesayangan.... huhh...

[-suziey-] said...

alalal/..comelnye sandal zara...aQeel nk pinjam bole..ekekek:D
i likeeeee greennnn:)

nurulzia said...

bestnye zara dah pandai jalan....and sandal dia sgt chomel...

nydia-mama akif said...

alahai..comelnye sandal dia....zara dah jalan ek...bestnyeee.....nanti bole main kejar2 dgn mama dia..hehehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. cute je tgk kaki zara..

Nurhayati said...

4-kay-e: memang bulat2 kaki dia hehehe

mummYaeesh: wah sama kaki ngan giselle ker, mummy nya sama ngan sape plak :p kat sini tak byk choice sangatkan.. wah yaeesh gambar monyet.. mesti cute je.

linahilmin: i pun tak tau gak ada ipanema baby.. pegi kat world of sports nak beli baju ferrari tuk F1 nanti, skali ternampak sandal tu harus la belikan...hehe

mrsharis: comel kan..:)

adda: kalau tunjuk muka tak nampak sangat sandal dia tu..tu yang focus kat kaki dia je.

mrslove: tak cukup ketinggian tak leh jadi model hahaha

maswani: thanks

honeylanz: tu la skang ni pun nak jalan saje..penat kejar sampai sakit pinggang huhu

mrs mizan: sama ek bestnye leh jalan sama2 ni.

suziey: meh la aweel datang sini, leh main ngan zara

nurul: terkedek2 nak jalan skang..

mama akif: tue la dah mula jalan..agak laju gak le.. ngeri rasa. tak balance sangat.

cutemiut: secute kaki mak dia.. susah oo nak cari size nanti huarggghhhh... jadi cinderella kan.

Haizales said...

kebetulannyer...rania got one..pink kaler...huhu ;)

Nurhayati said...

haizales: owh ye ke.. ingatkan nak beli PINK gak..tapi asik pink je..tukar lain lak.. =) leh geng ngan zara pasni jalan2 kan