Monday, March 2, 2009

Tag: Marriage

Tag from HoneyLanz

For all you married people out there! Tag your married friends that you want to know about.
(Don’t forget to tag the person that tagged you)

1. When was your engagement? —>
January 2006
2. When is your marriage anniversary? —> June 2006
3. How long have you known your spouse? —> coming 6 years
4. How long did you date before you got engaged? —> 2 years
5. Where did you meet your spouse? —> previous company
6. What is your spouse’s full name? —> Zafaris b Shamsuddin
7. Do you have any children? —> Yes
8. How many? —> 1 girl
9. Do you have any pets? —> No (before this 2 kitty: Oyen & MelC huargghh miss them)
10. Do you own or rent? —> own
11. Do you live in the country, city/town? —> city
12. What is your favorite activity you do together? —> Karaoke
13. Do you have a favorite vacation spot? —> beach
14. How many siblings do you have including in-laws? —> 9
15. What mosque / church do you attend? —> Masjid At Taqwa, Taman Tun Dr.Ismail
16. Is this the mosque / church you got marrried in? —>No
17. What town is your current address? —> Kota Damansara
18. Do you work or stay home? —> Working
19. Where did you go for your honeymoon? —>Cherating, Batu Ferringhi, Langkawi & Bali
20. Leave a piece of marriage advice: —> Flexible, Tolerance, Give and Take and Sincere.

sape tak buat lagi silalah buat yer..

iklan:


Gambar ni takde kena mengena ngan tag.
Zara tak minum susu Anmum. Dari terbuang baik bagi sape nak.
Kalau ada yang nak bgtau yer.

4 comments:

CoNniE said...

ahakss.. nak buat lah..

Sya2 pon dah byk kali try susu baru, ttp alergic walopon dah masuk 3 thn.

honeylanz said...

ohh..ni kawin satu opis la ni dulu..

aeiry minum mamil gold step 3. lps umur setahun hr tu tukar sbb sblm2 ni dia minum isomil. Has ada rasa isomil tu, mmg x sedap ..Anmum blom pernah try lg..mcm mn ye ingat nk stop kan abg aeisy dr minum susu dr botol susu..tp..selalu x berjaya..dah 6 thn dah umur dia

l i e y n said...

apa kata buat dadih....

Nurhayati said...

heny: dialu2kan untuk membuatnye..hihihi ooo Sya2 allergic susu yer.. susha gak kan..tak leh tukar sebarangan.. alhamdulillah Zara tak de allergic susu..

has: kenai satu opis hihihi...erk pernah rasa susu... yati tak pernah lagi.. tapi pernah bau je..bau pun dah taksedap kalau minum lagi la..huhuhu. abg aeisy masih minum botol lagi ek.. cuba bagi gantikan puting tu ngan cup.. yati ajar zara camtu, bila dia makan bagi feeding cup tuk minum.. slowly2 ok la dia leh accept memula tu susah sket..

lieyn: tak reti buat dadih huarrrghhhhhhhh