Sunday, March 1, 2009

Burger and Float

Ni 2nd time makan kat Wendy's. (Giant Kota Damansara)



Order Shrimp Burger and Float.


Sedap giler burger ni, dan paling best skali ada udang lagi dlm tu.
ada la dalam 3-4 ekor..


Silalah try okey..
Tak silap ada branch kat Berjaya Times Square,
Sunway Pyramid, IOI Mall..

11 comments:

mummYaeesh said...

si zara pun makan shrimp burger ke tu?woohoo..

dikwirina said...

wendy's shrimp burger is my favourite too!

delish gila kan?

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

sedap....kak blanja..
hahaha

aLeenA Adli said...

sy penah try kt sunway,mmg sedap..tu pun sy dpt tau dr puan hafiza..float dia is the best compare to mcd.;)

mrsharis said...

yati..email tu aku tk dapat lg la.
lia_haris@yahoo.com.my

CoNniE said...

sdp nyer, nk try lama dah since kuar iklan, tak smp la nie x kesampaian.. huhuhu..

honeylanz said...

alahai..sedapnye nampak. ni blom b/fast lagi..trs rs lapoo..

Nurhayati said...

mummYaeesh: tak la..dia makan cookies dia je..hehe

dikwirina: betul sis.. sedap bangat!!

miss repunzal: meh ar datang kota damansara.. takde hal..bole aje.

fara: betul3x.. float sedap dari McD.. oo kak fiza bgtau.. ada ape lagi dia bgtau tempat best tak.. ;)

liya: huhuhu email sudah

heny: ape lagi pasni harus try wokeh.

has: saje bagi buat org lapar..nak plak cuaca sejuk ujan.. lagi le..

l i e y n said...

x pernah makan kat wendy's....
nnt kalau pg KL mesti pegi!
kat kuantan takde...

Mama Mya Elzara said...

mmg sedap!!.. sy suke sgt roti burger dia... lembuttttt....
yummyummyummm....

Nurhayati said...

lieyn: datang KL pegi try wokeh.. ;)

mama mya: betul2x.. roti dia best..lembutttttt