Tuesday, March 3, 2009

Peace Yo

Zahra baru blajar wat peace, tapi peace dia jadi tak jadi. hihihi
Mana ntah dia blajar ni. Kalau nampak camera tau plak nak posing tu ;)
Owhhh bear dia tak bole dipisahkan, tapi skang dia ada toy baru.."mooo"
nanti Mummy kenalkan "mooo" dia tuh..


15 comments:

Ismi Umar said...

Naper budak-budak punya peace camtu ek? Jari dorang tak leh tegak ke apa? Anak buah akak buat peace pun lebih kurang je dengan Zara punya peace. Hehehe...

honeylanz said...

ohh..aeiry lak suka dgn tigger. suka gigit tang ekor..cian tigger tu dah lebuk..abah dia dah belikan green frog..tekan ada bunyi..tp tigger gak jd pujaan

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh... cute je zara buat cenggitu

atty's said...

amboi zara dah byk akal..ha..

Mama Mya Elzara said...

geram nengok jari zara yg comei tue.. rasa cam nak gigit jer.. (hehehe terlebih sudah!!)marah pulak mama zara nanti..
cantiklah kasut zara...Pinkkk!!

ummi balqis said...

budak2 besar cenggini mmg da stat pandai posing kan? gerammmm je tgk. same cam si balqis tu... bila cakap 1...2... dia mule la lentok ke kiri/kanan.. haha. lawak.

Mrs Jaja said...

kenapa zara ni comel sgt? eee...rasa nak geget jek tgn kecik dia tu...bestnye ade baby girl..leh beli baju n kasut pink..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cutenya zara dlm versi peace tak jadinya..hihihi

Mrs LVoe said...

alahaiii cute yea anak u

Gadis.. said...

cute nye baby akak..

Nurhayati said...

ismi: haah kan kak, semua budak2 kalau wat peace sepesen je.. agaknye muscle dorang tak cukup kuat lagi kot kan..

has: tigger tu mummy yang suka heheh.. camne pun beli baru yang lama tetap jadi pujaankan..

cutemiut: suh dia wat rock susah sangat..huhuhu

atty: time skang ni nak blajar semua menda kan

mama mya: jari halus mulus..rasa cam nak patah je jari baby kan.. hmm sebenarnya pantang nampak pink..kalau bole atas bawak pinkishhh

ummi balqis: baby zaman skang ni pandai2 kan kecik2 dah jumpe camera mana tak nye.. hihi wah balqis suka lentok ek mesti comellss.

mrs jaja: baby boy pun best jugakkan... nanti 2nd baby mesti dapat gurl pastu leh melaram kan dia serba pink ok.. ;)

elissmie: hahah versi peace tak jadi..

sha: anak je ke cute.. huhu

gadis: mummy dia pun cute gak kan.. perasan giler..

partimejob said...

hehehe...comel jerk zara buat peace..anak kak tie buat isap rokok tau...hu3..memang marah babah dia la kan..

Nurhayati said...

kak tie: tu nampak sangat hero2 ikut abg azam kan.. tgk babah dia byk sagat smoking nye.. kalau zara wat style merokok memang daddy dia kena terajang ngan mummy hahahah

partimejob said...

betul3x...memang rasa nak terajang jerk tau yati..yer la dorang kecik lagik dah pandai buat kan..dah besar tak de depan mata kita tatau la macamana nanti kan..hu3

mummYaeesh said...

hehe...k la tuh!nnt auntie soh yaeesh ajar zara wat sign rock plak ye..woohoo..