Thursday, March 26, 2009

SPA Q 2

Updated**
Ending yang tidak seperti ku jangkakan huhuhu


Harini last episode of SpaQ 2...
bestnye tak sabar nak tgk ending camne..

SpaQ sblom ni tak tgk last episode, sedihnye huhuhu.. kali ni mmg kena tgk.


Picture taken from TV3 website



Habis Spa Q 2 sambung Spa Q 3 plak. =)

* Bos hari ni saya balik sharp 5.30pm yer hehehe (ceh macam balik lambat hari2)

23 comments:

honeylanz said...

tul..hari ni tepat 5.30 trs punch out

Mrs LVoe said...

btul la ape yg sha sangka.. ade ekk SPA Q 3.. ermmm.. jenuh ler nk mnunggu.

neezareef said...

yup..hr nie last day
harap2 jgn ujan lebat..naya x dpt nengok kang

Che An Naszeri said...

i ni tgh tersenggok2 tgk episod die lepas2..pasu xdan abes pon tgk tido dulu..hehe

lisa said...

citer yg penuh sengau nih ehh..
apa la ending dia yerk..

aLeenA Adli said...

smlm sy ngan housemate dh bet yg akan ader spa q 3..rs2nyer percentage tu mmg bsr..ari ni sy akan cabut blk awl gak.hahaha..(gelak setan)

@xiM said...

dengar kat HotFm pagi tadi Norish Karman di temu bual oleh Fara Fauzana baru taw hari ni last episode..huahua

a-as said...

sampai umah selalu lambat. sedey tau tak leh follow cerita ni..

DiYa said...

Cerita gedik!!

CT NORAMIZA said...

nurhayati, semalam punya citer apa jadi ek, dilanda ketensionan betullah semalam, sampai umah bukak jer datin sofiera tgh berpeluk2 ngan "anak" dia kat sofa tu. apa citer semalam?

atty's said...

yeah..ari ni harus selesai masak before 6.30pm..lepas tu sambil makan..sambil layan spa q.

reena said...

Akak, saya ada nampak akak tanya pasal TR belang2 kat thisissofashion.blogspot.Just nak bagitau saya ada 1 TR belang2 for sale.Here's the link: http://lifeisabigcanvas.blogspot.com/2009/01/tie-rack-scarves-for-sale-part-2.html

Kalau interested, boleh contact saya :)

Nadia Dzai said...

wah ramainye la big fan Spa Q~

shi3la said...

hye yati..salam kenal

adda said...

hi yati, a already become ur follower.. exchange link nak? zara sgt cute.. sebaya dgn syafi.. tp zara lg tembam. brapa berat dia tuh?

DaZzlingLilLy said...

i pon tgk gak spa-Q..hehe rupanya ramai yg ikut slot ni

mummysyafie said...

semlm termiss lak..tapi hari ni haruss duk tunggu kat dpn tv

Mr. and Mrs. Mizan said...

kena pecut laju2 ni.. utk pulang ke rumah.. hehee..

Anonymous said...

BALIK!! BALIK!! BALIK!!

mamazana said...

mummy,

ada yg berkenan ke? , ok harga telekung yg ada kaler 100, yg xde kaler 80. Booking yg mana nak. Next week zana balik tp sekejap je. Beli 5-6 pasang pun bisa.... hehehe..

Nurhayati said...

has: hihi tue la standby kat depan pintu dah

sha: tau ada sbb fatin tu kan tgk pregnantkan anak Dafi

neezareef: tue la kalau ujan, jam ya amat..huhuh

che an naszeri: boring ek sampai tetido ;)

lisa: sengau pun sengau lah

aleena: ha bet sambung ke tak?? kalau bet sambung ape habuannye!! yeay leh blanjer ar camtu..hihi

@xim: hmm ada on air kan. kemain glamer sungguh citernye.

a-as: sampai lambat gak.. dapat la tgk sket jadi la kan.

diya: gedik pun tetap nak tengok..haha

ct noramiza: Melisa taknak tinggalkan mama dan ibu..sayang 2-2 :)

atty: wah kak, best tu sambil tgk citer mulut sumbat makanan hehehe join leh?!

reena: thanks reena!!

nadia: tue la tak sangka ramai big fan rupanye

shi3la: salam kenal jua

adda: thanks! Syafi awal sebulan rasanye kan.. berat dia tak timbang lagi. esok ada checkup. :)

dazzling: tue la..marilah tgk beramai2 hehe

mummysyafie: harussssss

mrs mizan: hati2 pecut tu yer :)

anon: ye balik2

Dee said...

aritu bc paper..penerbit dia kata xkan ada spa q 3..sbb susah nk kembangkan stori. smlm dee x smpt pun tgk..lgpun dee x follow sgt..tgk sket2 je..nti leh tgk kat tenet je..hehehe..

Nurhayati said...

dee: owh ye ke.. tapi citer tu kan tergantung.. mesti ada sambung si Fatin tu bawak anak Dafi lagi ;)