Saturday, February 28, 2009

FERRARI

Tak dapat beli kete Ferrari, beli kasut pun jadi ler..
kononnya nak pakai time F1 bulan 4 nanti.. hihihi mine: Speed Princess Ballerina; Zaf: Furio V-mesh

8 comments:

Bieaz said...

hai mummy..... hihihi ah2 beli kasut pun tak ape mummuy.

Mrs LVoe said...

btul tu dear.. xdpt kete beli kasut pun dh ok. ilang rasa kempunan ;-)

A.R.A.S.H. 910 said...

cute :)

mummYaeesh said...

i love red!

honeylanz said...

cantik n ceria!!..sedondon lak tuh

mrsharis said...

hehe..kasut pun kasut la yattt..
Tapi cute apa kasut ko tu,jelesss nih..huhu

Talking bout kasut baru aku teringat..aku berhutang kasut golf NIKE ngan en haris..bila la aku nk bagi dia nih..

mrsharis said...

Cik puan yati..sila emailkan no hp anda kepada saya kerana ada sedikit perbincangan..

Nurhayati said...

bie: itu je mampu haha

sha: tue la dapat ferrari logo pun jadi la kan.. ;P

arash: sangat2 cute

mummYaeesh: i love red too!!

has: kami mmg suka kaler2 ceria ni.. mcm budak2 je kitaorg ni kan.. hehe

liya: kasutku mmg cute.. kasut je la.. ape lagi beli ar.. hihi mmg suka flat, ballerina n sneakers..senang nak berjalan.. weh no fon aku dah email.. check yer.