Wednesday, May 27, 2009

Qasrina Zahra

1 tahun 2 bulan sudah. kejap je rasa..
terasa rindu plak masa dia tonet2 tu.. ;)

peace yang tak menjadi.. bole la Zahra

ada gaya model tak??!!

pose tepi lak




skang ni susah betul nak suh senyum tgk camera.
bila tak nak snap gambar, dia senyum plak.. huhuhu
nak plak skarang ni sibuk jalan.. panggil suh pandang camera pun susah :(


35 comments:

honeylanz said...

kejap ajakan ms berlalu..zara dah iras2 rupa daddy la..

nurulzia said...

wah..kecik2 pandai posing..bole jadi model yg berjaya ni..

Zuhaini said...

comelnya zara ni.. geram tengok tangan dia yg ketak2 tu! :)

jemput jengah pop kuiz #2 di blog saya sat lagi ya! :)

mEiZ AraNda said...

alaa shomelnyer si tembam nie...;)
nak tubit tubit je pp ye laaa.;)

niza said...

alalalaa...zara...senyum la sket...lg comel!!!hehehe...

Zihan Naszeri said...

Allah hai...ketol2 zara...comey wehhhh

Sidratul Muntaha said...

mak aii
montelnyer cm baby michelin
heheh
aqil jom culik bwk zara blik jom aqil..
kita cium puas2!
huahauhuahuhauuah!(gelak jahat)

Queenin Murni said...

bobot comel.. rasa mcm nak poluk2 jek!

IzZeTy84 said...

Aloh2...comel zara...
gebu ye nengok muka...
nape sewius jer cayunk..?
meh la jln2 kat penang ye...
jupe ank aunty syaza n syifaa...
;p wink2...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

geram la pipi dia untie anna cubit sket bley ehehe

Farah said...

akhirnyeee...ade gamba budak ini ...auntie wendu sama zara tau!

Mummy Dasy said...

adeh geram tgk dia ni semangat tul tgn berketak2...chubby

yaya said...

cute girl!

MeL said...

comelss! tang tgn tu xthn...ketak2 :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

maintain jer zara ni...nuha aku dah makin kurus :D

[-suziey-] said...

waaaa dh 1.2 yr..heheh..she's sooo sweet la..ish ni aQeel nmpk trgoda nih..ekeke:D

dh bole la tmabha sorang lagi...zara msti nk adik..cuba tnya dia...hahah:p

Izzlorna said...

alalaaa tomeii yer Zara kita nehh...comelllsss yer!! geramm tull :)

Mrs LVoe said...

gerammmmmmmmmmmmmmmmmmm yeaaaaaaaaaaaaa

mummYaeesh said...

mata boolat, bibir mungil, tangan ketak2, pipi layut..geramnye rasa nak sepak2!whoops..

comeyla kasut dia tu nampak sket jerk jari2 kaki tu so bleh jd model kasut..hiks

Haizales said...

Hye kak Zara..cutenyer, Rania pun tak sabar nk jalan..nnti leh g KLCC same2 ek..kite g topman,mark&spencer,butik kak ZARA...opss...hehehehe

Mama 4H said...

huhuhu..ada2 ada gaya model....eeeii geyam la zara nih...

busyuksayang said...

geramnya tgk budak nie...comel sgt la!!!!!!!

linahilmin said...

alolo... geram siler!
1- kat pipi
2- kat lips... lip zara sexyyyy laaa! cantik!
zara ni ikut muka mummy ke daddy?

Dee said...

ok gak tu...leh gak amik gambar..anak dee si fifi lg payah..

neezareef said...

kecik2 kena ajo begaya..hehehe

~~ciklinn~~ said...

suka sgt2 dgn gamabr no 2 tu .... comell gilerrr dgn tgn yg berketaq...gerammnyerrrrrrrrrrrrr

M@L@ said...

ala comey nyer..geram tgk..meh sini auntie nak kiss..muawahhh!!

LoVEaQshA said...

wah mkin tomei zara yer..
Lm sguh xtgk blog nie skli tgk zara ttp maintain gebu n montokz gitu!!~
ketul2 ttp ada n muncung cam burung tue,,walalala ttp cute..hehe

4 Kay-E said...

Sukanye tengok Zara dengan kasut putih kecit kiut tu... hehee....

Liyanaroxx said...

Zara...COMELNYA!!!nak geget pipi zara lah!!!=D

CuTeMiUt78 said...

alahai tomey je zara.. jom vote mirul utk toddlers supermodel contest

mummysyafie said...

geram nye tengok zara...belom boleh jalan lagi ke yati?

Nurhayati said...

honeylanz: tue la kejap je.. muka zaf ek.. anak bapak hehe

nurulzia: tue la kecik2 je tapi skang ni susah dah nak suh posing huhu

zuhaini: ketak2 tu trademark dia.. kuiz sudah ku jawa tapi salah..hehe

meiz: kalau cubit tu leh ilangkan tembam silakan la.. cubit.. ;)

niza: tue la susah dah nak suh dia senyum..

zihan: ketol2 tu mahal weh.. susah nak dapat..haha

sidratul: mmg leh jadi duta michelin kan.. aqil culik zara??! bole dukung ke.. hihih

queenin: bobot ek.. nama baru tuk Zara ni haha

izzety: skang ni mmg seyes je pandang camera.. insyaAllah kalau kami datang penang.. kita org serbu umah aunty yer.. ;)

anna: tue la pipi labuh, tu pun dah kurang ta. kalau tak lagi la gayut2.

farah: hihi akhirnya muncul Zara yang debam ni ek.Zara pun rindu sama aunty n afif.. =)

mummy dasy: mmg semangat, nak angkat pun tak larat. huhu

yaya: tq

mel: trademark dia dari kecik sampai la ni.. bertahan sungguh hihi

elissmie: maintain ek.. rasanye kurang sket.. kalau tak lagi bolatss.. Nuha nampak kuruskan.. active tu main sana sini. takpe penting sihat ;)


suziey: haah besar dah kan.. tambah lagi sorang??!! nanti wat bajet jap. hihi

izzlorna: semua baby comelllness

mrslvoe: geram kat aunty gak..

mummyaeesh: wah habis jelajah muka Zara ni yer.. comel ek kasut Zara, tu la feveret shoes dia.. habis naik jahanam dah rasanye.

haizales: tue la nanti Rania dah jalan leh jalan2 ngan sisZara yer.. gi soping.. hihi

mama4h: gaya model yang serious..

busyuksayang: maceh!!

linahilmin: lip zara sexy!!! wow.. kang habis tergoda org tgknye hehe.. ramai kata cam muka daddy dia.. anak bapak ni.

dee: oo fifi pun susah gak amik gambar ek.. sama je ngan Zara ni.. huhu tensen rasa kan..

neezareef: bergaya tu harus.. mummy dia suka melaramkan anak dara.. kalau boy tak reti plak nak melaram camne

ciklinn: heheh ketaq2 yang mahal tu.

mala: meh la aunty datang sini..

loveaqsha: montok kecik2 mmg comel..kalau besar nanti huargghhh nangis mummy dia.. hihi.. mulut mmg muncung leh ikat ngan getah.

4kaye: Mummy dia pun suka kasut putih dia tu.. mmg feveret antara byk2..wah byk hehe

liyanaroxx: maceh.. meh datang kalau nak gigit..hihi

cutemiut: nanti weolss datang vote Mirul yer.. gud luck!

mummysyafie: dah bole jalan..ngam2 setahun jalan dah.. taknak dukung.. tak larat nak kejar sampai sakit pinggang..huhuhuh

CiKaYu said...

dah pandai jalan ke? danisha lum pandai jalan lagi....berdiri je pandai...comey tul lah !!

Nurhayati said...

cikayu: dah berlari dah pun.. penat nak kejar huhuhu