Friday, May 15, 2009

Tag: My Purse


Misi untuk menghabiskan tag... berusaha gigih nampaknye.. =)


A. Snap the picture of both inner and outer of your purse

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.

Brand: Prada
Price: Can't remember
Where: Singapore



C. Take out whatever its inside your purse.

MyCard

Lesen Memandu
MyKid
Kad Nikah
Kad Darah
ATM Card
Credit Card


KPJ Card
Mothercare Card
Tumble Tots Card
ToyrUs Card
EpiCentre Card
Dot Red Card
Enrich Card
MPH Card
Bonuslink Card
Mesra Card
Jusco Card
Metrojaya Card
Tangs Card
Isetan Card
Cash Notes

D. Tagged other persons. (Tau ada yang dah buat tapi nak tag gak hihih)

LoVEaQsha - Zura
Nadia Dzai
CT NORAMIZA
mEiZ AraNda
mrsharis
MeL
MUNIRA
honeylanz
~mamazahra~
DaZzlingLiLy
mummysyafie
nurulzia
[-suziey-]
nydia-mama akif
Zuhaini
~Eila @ Along ~
Farah
mamazana
Dee
atty's
neezareef
norainiamran
@nnap3jelov3b@by@qiL
fara yasim
CuTeMiUt78
a-as
~~ciklinn~~
mummYaeesh
Shopaholic Mama
yaya
Zihan Naszeri
Queenin Murni
adda
mummy_adam
Haizales
Connie
YanaDzul
atie
azzah husna
4 Kay-E
reena
MrsLVoe
a.k.a lollipop
mummysyafie
iena hamdi
joegrimjow
Mya Elzara Batrisya
M@L@
Diarihatiku1976
Zihan Naszeri
Sidratul Muntaha
Verde
Ismi
Aspalailah
Lorna
Fara Aleena
Arash 910





Ha jawab la korang semua.. hihihi


31 comments:

Uncle Lee said...

Hello Nurhayati, if I were you I will block or cover your visa credit card numbers ASAP.
This Blog is an open channel satu dunia boleh tengok.

As well other numbers or ID....
Banyak danger tunjuk tu semua on this open channel.
You keep well and have a nice day, Lee.

LoVEaQshA said...

adui nm 1st skli tue,knala wat awl kn??? Lau ingt yg tgh2 leh wat2 lps pndg kn..hehe
anyway tankz la yer sb menambahkan utang tag zura..huhuhu!!
kiss kan zara yer..mmmuahh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seb baik tak kena buat..hahahaha

DaZzlingLilLy said...

kena tag jugak..aku ku buat tag mu ini yati..hehehe

Zuhaini said...

alamak! saya di tag! haha.. ok, thank you! nanti saya buat ya.. :)

~so small wallet, but can fit everything! :)

www.my-alia.com

CT NORAMIZA said...

ok nnt saya buat, tp purse adalah sgt buruk ok

nurulzia said...

yati,nanti nurul dah capture gambar purse nurul buat yek..hehehe

ikiqzana said...

hooorree.. nasib baik x kena..

azzah husna said...

mak aihh yatii..malu lah nak tayang purse...koyak rabak dah....uhuhuhuuh

Queenin Murni said...

byk nyer card.. huuhhuU!

haih!! dulu tag handbag.. skang purse pulak.. tgk lah kang2 kalau rajin punggah.. ehehehhe!

nydia-mama akif said...

aduih..ppagi2 bukak blog dah kene tag...hehehe,sgt ler byknye card u yat..

mummYaeesh said...

hamboiii..senarai yg ditag lagi panjang dr n3 ni..adoila!g pengsan jap..woohoo

[-suziey-] said...

waaa byklnye kad...
hohoh..kena tag..kalu x jwb kena rotan x?ekeek":D

a.k.a lollipop said...

hahahaha..nanti i buat..baru jer lepas buat the other tag.. =)

Mrs LVoe said...

tungguuuu ade lagi tag yg lum jawab nie

Farah said...

waahhh..purse kaler purple!!! i likee!!!

CuTeMiUt78 said...

hohoho.. tetiba tgk nama tersenarai la plak.. eemmm okies memang dah buat.. tapi tak pe kita akan buat lagi..

neezareef said...

weh..byk giler kad..muat msk wallet x pe

skali ramai giler gak kena tag..temasuk haku...

dah buat nih...aisehhh

linahilmin said...

dah 4 thn kawen, tp i x buat pun lg kad nikah! ada surat nikah photostate copy je dlm purse...! urrmmmm....

Dee said...

eh..ni giler nyer ramai kena..termasuk den..nti2 den buat eh..adoi..

adex-aieda said...

adex x di tag? heheheh

Ninie said...

i loike ur prada wallet in PURPLE! ;-)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

alamak enpon den kat kedai huhuhu nanti la bawu wat ehehehe

zailamohamad said...

Wah, semua kad ada;)

Nurhayati said...

uncle Lee: hello uncle Lee. thanks for reminding me. already cover my number.. hihi

loveaqsha: ha hebat tak nama 1st skali tu.. sila lah buat yer.

elissmie: tau ko skang sibuk training.. taknak kaco.. hihi

dazzling: haah buat jgn tak buat.

zuhaini: small ke?? rasa besar tau. gambar tu je nampak cam kecik. ;)

ct noramiza: alah buruk ke.. takla kan.. :p

nurulzia: ha cepat sket buat nak tgk ape menda simpan dlm purse nurul lak hehe

ikiqzana: tunggu la tag seterusnya plak ek.. byk ni utang tak terbuat

azzah: ish takkan la koyak rabak.. ke duit dlm purse tu dah rabak..hihi gurau je.. yatinye pun bukan la cantik mana..biasa2 je.. cepat2 buat tau.. :)

queenin: byk ek.. itu pun kan dah pilih mana yang kena tinggal.. kalau tak meletop dah purse tu.. penuh kad point je pun hahaha

nydia: hihi selamat membuat tag. ish kad tak byk la sket je tu. :p

mummyaeesh: tue la.. amik korang semua.. rasakan.. hihi

suziey: takde kena rotan.. babap je bole.. =)

lollipop: haah disebabkan dapat tag byk, jadi balasannya korang pun kena tag sama byk jua.. hahaah (gila dengki)

mrslvoe: take ur time.. ni pun byk utang tag tertangguh

farah: haah suka purple.. masa tu ada 2 kaler pink & purple.. then i choose purple.. yeayy

cutemiut: eh dah buat takpe la..kang buat 2kali penat je.. tapi kalau nak buat gak.. amik wallet hubby hehe

neezareef: sumbat je kad2 tu semua hihi.. dah buat takpe..

linahilmin: la tak buat kad nikah lagi..aduhai..abis tu kehulu hilir surat photostate tu ek..kalau yati kan..dah hancur dah kertas tu..

dee: tue la kali ni tak bagi can..mmg semua kena..

adex: nanti tunggu tag seterusnye yer.. nasib baik tak kena kali ni ye.. pasni jgn harap terlepas.. hehe

ninie: thanks....

anna: tak yah tunggu enpon.. gi beli camera skang.. hihi tak menyempat aku ni kan..;)

zaila: alah byk kad point je pun.. :p

mamazana said...

uisshhh... ramainya die tag!!! mcm nak balas dendam je..muahahahaha!!!

xpe, nasib baik tag ni senang...
amboi mummy, byknye kad kredit & member card!

Nurhayati said...

mamazana: mmg ramai kena tag..dlm sejarah ni..tag reramai.. hihihi ish byk point kad je takde makna.. kalau byk atm kad tu baru best.. tu menandakan duit banyak hahaha

honeylanz said...

has tgh siap kan tag ni;)
tunggu..

Nurhayati said...

honeylanz: baiklah daku setia menunggumu hingga akhirnya..hehehe

reena said...

Haaaa kena tag jugak ka? Tunggu la saya beli wallet/purse designer dulu, then baru buat tag ni boleh? Hahhahaha :p

Sidratul Muntaha said...

saya dh buat dah
sori lama baru setelkn
hahahha