Wednesday, May 13, 2009

Donut Girl

Makan kat JCo, Giant Kota Damansara.
Tuk dining tak beli byk sbb ada take away baby donut plak.
Feveret Durian nyum nyum nyumPaling suka si tonet ni la. Makan tak ingat, habis comot.
Dah kenyang, seronok berjalan dan berlari sana sini.
Besar dah dia eh

33 comments:

LoVEaQshA said...

zara tlh mbesar bgi DUMEx..hehe jgn mare yer kak!!
Lm sguh xmkn jco,knun dietla katakn..
xper zura lg 3bln leh mkn..huhu??

mEiZ AraNda said...

ala tiutnyer zara mam donut..;)

mummYaeesh said...

klu jco my fav~almond
hamboii anak dara ni genggam donut komain lagi mcm taknak lepas!
yelah nampak besar sgt si zara ni da!

DaZzlingLilLy said...

best tgk zara pegang donut tu..macam tak nak lepas dah..

nurulzia said...

mmg pandai posing la si chomel ni..

Queenin Murni said...

yerpp.. sekejap jek bebudak ni besar kan.. sedar2 nanti, dah bercucu dah ko.. hahahaha!! berpikiran jauh tak aku?? :P

[-suziey-] said...

waaa cute nye zaraa mamam donut...sedap la plak donut tuh:p

Nurhayati said...

loveaqsha: takde nak marah la Zura. wah Zura wat crash diet ke..sampai 3bulan je.. ape rahsia.. kongsi sama.

meiz aranda: tiut tang mana tu yer..hihi

mummyaeesh: suka gak almond. haah genggam donut sampai hancur.. takut mummy dia tarik. sabat je la.

dazzling: tue la mmg taknak lepas pun..sedap dapat menda maniskan.

nurul: tgh mood ok, bagi la pose menarik..kalau tak de mood, penat panggil suh tgk camera tak mau nye.

queenin: wah advanced tul pemikiran ko ni.. cucu terus.. baru pikir menantu je hahahah.. aduhai..

suziey: bab2 makan semua sedap kan.. tue yang susah nak diet ni.. hihi

linahilmin said...

alahai... comelnyer mkn pegang sendiri!

niza said...

mkn donut ye...mintak sket bleh x??pipi zara pun gebusss cam donut...hehehe...comel!!

nydia-mama akif said...

ye la...ketara sgt dah zara nampak tinggi...dah besar dia...

CoNniE said...

kite pon suke Jco.. sdp...

Zara da bsr.. cpt mintak mommy adik.. hehehehe..

honeylanz said...

if dgn donut ni..has akan buat2 pejam mata lupa yg sedang berdiet tu!!

CT NORAMIZA said...

sedapnya donat ngan itu budak, comelllll

Farah said...

zara,perut kamu buncit byk sgt makan donut ni yerrr...

a.k.a lollipop said...

so comel masa zara pegang donut itew..geram!! =)

mrsharis said...

hehehe..tgk la cara zara pegeng donut tu..hehe..cam pegang mainan jer..

mamazana said...

kalau mcm tu, zara leh kawan ngan kak long batrisyia la. she loves donut!!! Kalau g Jco suka beli beli baby donut. kat sana ada baby donut tak mumy???

Nurhayati said...

linahilmin: memang pun nak pegang sendiri, taknak org suapkan..huhu

niza: aunty nak bole, nanti Zara suapkan yer.. tue la pipi dah macam donut gak hehe

nydia: takde tinggi nye..kemetot cam mummy dia gak hahaha

connie: mintak adik??!! jeng jeng jeng.. berusaha keras skang ni hahah

honeylanz: tue la, wat2 tak diet kan.. hihi

ct noramiza: hihi sape lagi comel? donut ke zara??!! haha

farah: betul2 perut dia buncit sudah.. tapi tetap comel..kalau kita buncit, buruk tul rupanye.

lollipop: pegang donut tu genggam sampai naik hancur tau, taknak lepas..

mrsharis: haah pegang donut tu dia wat cam mainan, pastu dia taknak gesel2kan donut kat sofa, habis kusi jco tu hehe

mamazana: wah leh geng ngan kaklong camni, baby donut ada kat jco ni, mummy beli bawak balik umah plak.. gile tamak..haha

mummysyafie said...

yati, kiter pun suka yang durian tu. much better than big apple la..sebab smooth je kan

wa..zara akan sebijik leh abis ke?

Dee said...

nak sket leh?

iena hamdi said...

sedapnyer donut...

by the way dear.. tak bau sangat pun losen halia ni... biasa biasa ajer...

http://mamamiabeauty.com

Mrs LVoe said...

dah lama x mkn Jco donut nie..

so cute zara.. mcm xnak lepas je donut tu.

joegrimjow said...

nak jugakkkk

-cute nye modell

Mya Elzara Batrisya said...

zara.. nie geram lah auntie nengok dia... kiut sgt!! nak sikit donut tue...

M@L@ said...

salam...thanks sudi singgah blog saya..kiter tukar2 link yer... & i nak polo u..
ala comei nyer anak awak...dah brp tahun nie?

Nurhayati said...

mummysyafie: sedapkan durian..zara makan sebijik pengsan la mummy dia.. dia tu tak kuat makan sebenarnya.. gaya je lebih hihi

dee: kalau aunty nak meh la datang cini ~zara

iena: oo yeke.. camtu bole la order.. thanks.

mrslvoe: pasni gi cari donut hehe.. mmg taknak lepas pun donut tu..

joegrimjow: mmg baby kalau wat model mmg cute je kan

mya elzara: kalau aunty nak donut ni, kena blanje zara makan bole.. ~zara

mala: orait, yati pun folo ur blog too... Zara nak masuk 14months.. =)

Diarihatiku1976 said...

kanak-kanak memang cepat membesar.. seronok ekk dapat melihat anak membesar depan mata.. bila lah saya nak dapat semua ni...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ehehe donut girl ..jgn mamam byk ti jd donut ehehehe

Zihan Naszeri said...

adeh..
tgh posa tgk donut2 ni...isk

Nurhayati said...

diaruhatiku: tue la sangat2 cepat..pejam celi besar dah.. insyaAllah suatu hari nanti mesti ada.. ;)

anna: dah jadi donut dah pun tu bulat je muka pipi semua hehe

zihan: wah puasa donut yer.. kalau i la tak leh tahan.. sebat je semua.. sbb tu la gebu geban skang ni.

mummy_adam said...

zara dah pandai makan JCo.. huhu.. sedap nyer..

teha said...

COMELNYE!!!!!!!!!!!!!!!!!

jom singgah tgk shawls cantik2 kt sini.cara pemakaian pn ada :)