Friday, May 8, 2009

Warehouse Sales

Lunch hour tadi pegi Katrin BJ Kitchenwares Warehouse Sale.
Pegi sana mmg nak beli kuali je, bole hihihi.
Bila sampai sana, macam2 ada, rasa nak beli banyak.
Tapi budget hanya tuk kuali bertuah je hihi
Meyer Chinese Wok & WMF Soup Ladle.
Ingat nak beli La Gourmetnya kuali, tapi yarabbi mahalnya RM500, burst budget ;)
Tuk product WMF ni mmg suka sbb designnya cantik dan moden. Yang pasti kualiti bagus.
Murah sbb ada less 50%.
Meyer Wok - NP: RM359.00
WMF Soup Ladle - NP: RM169.00

Uols pergi la serbu sales ni yer.. tambahkan koleksi dapur korang tu.
Owh pinggan mangkuk dan crystal pun ada..menarik semuanya. Siapkan duit aje.

Date: 8-10th May 2009

More info visit ShoppingnSales.

18 comments:

zailamohamad said...

aper yang bestnyer tang kuali ni??bole citer sket x??;)

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaaa...best nyeee...
was looking for a non stick pan for pancake...my mum suh beli sal die tak suke my pan yg skang nie...haahhahah...which is actually wedding prezie 5 years back! ahhahah

Queenin Murni said...

wow! Tulah bestnya jumaat kan? Bleh soping soping.. Pasni masak sup panggil tau.. Hehe

honeylanz said...

haaa..pas ni yati sure lg bersemangat nk masak2..jgn lupa invite has sekali tau..

mummYaeesh said...

wah beli kuali katanye...
ni adiah diri sendiri sempena mothers day ek?

mrsharis said...

wuiyoo..pasni masak jer la keje ko kan. hehe.. :)

MUNIRA said...

nak pegi!nak pegi!

linahilmin said...

mesti i meroyan jap klu p nih! last week i gi beli alatan2 dapur kat ikea pun dah separuh meroyan! nak maxim's pan yg colourful2 tu, cantik!!! cam sedap je masak dlm tu, kan!

Mrs Jaja said...

nak kuali jugak!!

Zuhaini said...

hehe.. bagus ke kuali ni..? non stick kot..? :)

azzah husna said...

hye yati, nice blog and cute baby..can i link to ur blog..c ya..thanx.

Nadia Dzai said...

Ni warehouse yang sy belum boleh pergi, belum ade rumah sendiri :p

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ooo soping periuk laks yew huhuhu
happy mothers day yatie

Nurhayati said...

zaila: bestnye tang kuali ni, i suka sbb of course nonstick, kedua sbb balanced heat means kalau kita goreng ape2 exspecially ikan or ayam, takde la tak masak dlm. itu my experience la yer, masing2 ada cara tersendiri n feveret stuff. lagipun yati ni bukannye pandai sangat masak, tapi bila ada barang kita suka jadi semangat kita nak buat sesuatu perkara tu datang, dan seronok. ape pun tu pendirian masing2 la kan. lain orang lain gaya/caranya hihih

verde: wah byk berjasa dah pan tu yer.. kalau camtu harus la beli baru since ur mom tak suka hehe.. wat mothers day gift.

queenin: hari jumaatkan time break lama tu yang sempat nak soping kalau tak, takde makna.. hmm insyaAllah kalau rezeki lebih nanti yati panggil datang makan. hehe


honeylanz: mmg semangat ada menda kita suka, walaupun masak tak sehebat chef 7star hihi.. insyaAllah yati panggil nye.. doakan rezeki byk yer..

mummyaeesh: adiah diri sendiri hahah bole la kan.. sbb kita yg guna, laki kita tak guna hahahah kebetulan kuali kat umah tu hampeh, tua yg beli.

mrsharis: haha benti keje, aku jadi tukang masak 24hrs kat umah hahah

munira: pegi jgn tak pegi.. leh ,meroyan jap.

linahilmin: ya betul2. tgk barang2 dapur ni bestkan.. lama belek.. kalau laki yati ni sampai tak larat nak tunggu hihi maxim's product byk kat warehse tu. tuk diri sendiri masak mmg sedap hehe

mrsjaja: nak ke.. gi beli skang hihi

azzah: hye husna, thanks dear. bole2 link la.. nanti i tandang blog u plak ek. thanks again.

nadia: ala takde umah sendiri pun bole pegi ape.. beli barang2 tuk umah parents kan.. hihi

anna: tambahkan koleksi dapur lak.. asik beli baju, kasut, beg je kan.. =) happy mothers day to u too!!

joegrimjow said...

untuk dijual??

Nurhayati said...

joe: hye Joe, eh bukan tuk dijual la.. ni hasil rembatan barang kat warehouse tu hihi.

[-suziey-] said...

waaaa brg dapur..kalu brg dapur suke beli sudip..n senduk..xtau nape..ekek:D

CuTeMiUt78 said...

uish... sale brg dapur ke... best gak ya