Tuesday, May 26, 2009

More Gift

Mummy amat terharu pada rakan2 blogger yang tak putus2 bagi gift
tuk Zara... pastu tuk Mummy pun ada gak. (tumpang glamer anak, Mummy nih hihih)
Sangat2 terharu, harapan Mummy semoga rezeki uolss melimpah ruah hendaknya.
.
.
.
.
.
.
.
Dari Has.. masa ni dia sekeluarga holiday kat Cameron Highlands.
Suka la FM ngan keychain ni.. strawberi nyum nyum. FM dah letak siap2 kat fridge,
keychain simpan kat glass cabinet.. tempat collection dari kawan2.
Sangat terharu k.. jalan2 pun masih ingat lagi kat weolss..=)



Yang ni plak dari Liya. Zara dapat hair clips.. cantik bling bling..
pakai masa formal function vogue gitukan..
ada FM jua dari Kenzo dan table runner canteekkkk
(wei pressent tuk Hannan tak pos2 lagi ni ha.. tunggu ye)



Ha yang ini buat Mummy pengsan jap, dari Aunty Rina..
giler banyak hair clips tuk Zara.. best betul.. sronok tau sbb ape,
Mummy tak yah pening nak beli hair clips banyak2 sbb dah ada macam2 kaler..
dapat dolly lagi.. pastu ada brooch tuk Mummy...leh tambah koleksi yang sedia ada..
Present Mirul ada tau, tak pos2 lagi huhuhu.. tunggu la yer
(oh ye nak pos kat opis ke umah senang??!!)



Paling tak sangka datang dari Ayu..
weh seyes cantik bracelet itu.. ada nama Zara..
ingatkan mintak tu main2 je tau.. skali betul da..
eh email kat I ek bape rege tu.. nanti transfer $$ nye..
best dapat brooch gak.. butterfly.. dapat 3 plak tu..meroyan jap..hahahah



nak tunjuk bila pakaikan kat tangan Zara yang debam ni. Maceh Aunty Ayu!!

Setiap pemberian yang uols bagi amatlah dihargai..
dan yang pasti setiap pemberian itu akan dibalas dengan sebestnye.. hihihihi

20 comments:

achee_b165 said...

alahai tomeinya bracelet tuh...sgt sesuai ngan zara!! comeii...

~p-na mama oja~

Dee said...

seronoknyer dpt byk adiah..rezekilah tu..

[-suziey-] said...

hohohoh..bole pakai hair clip tu mase gathering kt TT..hehheh:p
tu FM tu kalu mummyaeesh tgk msti jeles..ekkek:D
aku pn jeles ni cemana la ko bole dpt hadiah byk2 nih..xde ke org nk kasi aku pressie ni..adeiii...

Sidratul Muntaha said...

suziey
ko rajin2 ler bg
nnti dpt gak
huauhuauhaha
heheh
yati oiii
mgm tak budget nk bagi taw
jenjln cari bju kat bazar uia ni
nmpk plak kiosk brooch n bangle ni
trus bump out kat zara n yati yg obses dgn butterfly brooch ni
hehehe
ingtkn tak smpai lagi bangle utk zara tu
takyah bls ler
ade rezeki lebih nnti
klu ingt kat aqil
bg jerlah
hiihihiihih

Farah said...

saya pon meroyan tgk brooch tu..canteknye~~

hihi zara ade bracelet nama sendiri..cayala!

honeylanz said...

mestila igt kt kwn2..;)
sesuai sgt zara pakai bracelet tu
butterfly brooch tu mmg sinonim la dgn yati. hr tu nampak ada kt denni jj..has pun dah jatuh cinta dgn butterfly tuuu...

mummysyafie said...

bagi zara kat kiter leh tak? huaaa.....

Mrs LVoe said...

murah rezeki yatt & zara :-) cute kan bracelet tu.

a.k.a lollipop said...

comel nyer bracelet tuh...hahaha..nasib baik emmil lelaki =)

atty's said...

murah rejeki zara..kty pun tak post2 lagi diahnya..huhuhuhuh..

zailamohamad said...

bestnyer dapat hadiah..murah rezeki you;-)

mummYaeesh said...

suziey u're rite!jelesnye kat fm tu..liya...nak gak!whoops!
yg strawberry tu dpt gak..tak abis2 lagi weols makan..hiks..

makin montok tangan zara pakai bracelet tu..woohoo

DaZzlingLilLy said...

i pun ada FM strawberry tu..kiut bracelet tu..

Nurhayati said...

achee: salam mama oja.. haah comel giler bracelet tu.. ;)

dee: tue la alhamdulillah, org yg memberi tu lagi byk rezeki.

suziey: tue la leh pakai masa gathering pastu leh tukar2 tiap minit bole..hahaha.. nak dapat adiah byk ek..bak kata Ayu kena la rajin bg gak hihi

sidratul: tue la Ayu oi, yati mmg terkejut gilerss tau dapat barang2 ni.. sangat meroyan, kalau yati la kat uia tu mau rabak duit. hmm tunggu Aqil nye barang yer nanti.. weh email address nak pos.

farah: hihih meroyan jua ek.. mummydia pun takde bracelet nama sendiri..huhu

honeylanz: maceh yer Has. butterfly tu mmg sinonim ngan yati ek..hihi ape lagi Has pasni beli la brooch yg berkenan tu.. denni-kenji mmg feveret tau.

mummysyafie: nak tolong jaga kan ek.. dipersilakan..mana tau kenan bb girl plak pasni kan ;)

mrslvoe: alhamdulillah. org yg memberi tu lagi murah rezeki sha. haah sangat cute bracelet tu.kalau yati muat lama dah pakai..haha

lollipop: nasib emmil boy kan..kalau girl haruslah dari atas sampai kebawah mcm2 pakai. pe kata bagi emmil adik..yey

atty: tue la alhamdulillah.. wah ada gak adiah tuk Zara ke.. terharu lagi.

zaila: alhamdulillah

mummyaeesh: tue la akan strawberi tu tak habis2.. heran tul haha tangan zara tu kurang montok sket..kalau tak lagi le.. hebat.. =)

dazzling: wah gi jalan2 kat CH gak ek.. comelje bracelet tu..

mrsharis said...

Yati,tumpang nk reply komen mummYaeesh boleh?hehe..
mummy, serius yours pun ada tp sampai skng ni masih belum berkesempatan utk pos. Harap maklum kesihatan bulan ini agak teruk..
Serius,tunggu tau..

CuTeMiUt78 said...

so sweet tgk bracelet tu kat tgn zara.. heh..heh..heh.. terima kasih sebab sudi terima pemberian kita yg tak seberapa tu.. eemmmm oh utk mirul pun ada ya.. rasanya lebih senang klu guna alamat ofc.. nnti kita emailkan alamat ofc ya.. thank you so much

mummYaeesh said...

yati nak tumpang komen gak..ahaks!

liya..yeayyyyy! i loving u too taking care!(sila tiru gaya apek)woohoo

busyuksayang said...

comelnya pakai kat tgn zara...and so geram!!!!!!!

Nurhayati said...

mrsharis: ala komen je..takyah mintak tumpang..hihi..

cutemiut: ish ape plak pemberian tak seberapa.. bagi yati pemberian tu amat bermakna.. byk lak tu.. sangat terharu.. baik hati sungguh tau. hm nanti email k.

mummyaeesh: ha tgk tu, liya kata ada untuk dirimu..cuma dia tak pos lagi je..ape kata remind dia hari2 tanya pos dah ke blom hihihih

busyuksayang: tue la geramkan.. tgk gebu2 ni.. ;)

neezareef said...

wah best la byk dpt adiah