Tuesday, May 19, 2009

Kueh Teow Sup

Kalau pegi Mid Valley mesti singgah food court.
Cari kueh teow sup.. ye my feveret sup2 ni..
Zaf nya feveret kueh teow goreng

Order kat Penang Kitchen

Yong tau fu.. not bad.. tp tak leh lawan pasar malam kat umah hahaha
tapi ni lot lain.. ape nama ntah lupa.



23 comments:

~~ciklinn~~ said...

eh sedap yerk food tu....harus ku try ni kat sana...

mummYaeesh said...

mcm ahkau suka sup2..weols lak suka goreng2..hiks..

klu tak silap k.dee pun wajib makan kue tiaw sup klu gi sini..(percaya ke?)

DaZzlingLilLy said...

kuew teow sup my fav jugak..

CT NORAMIZA said...

sedap x kuew teow sup itu? selalu gak pegi situ, tp x penah try kat situ, selalu kitaorang makan nasi ayam je yati.

errr utang tag, nnt kita buat ok :) hikksss

honeylanz said...

suka kuew teow sup jugak..nak2 ada kicap pedas!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

anna pon sker mkn kat situ n oasis tiap kali g midvalley :d

[-suziey-] said...

almak..sedapnye yati...lapo la plak

Farah said...

tak pernah cuba lagi..yati dah rekemen harus cuba jugak ni :D

CoNniE said...

kite pon suke kuewtiow..sdp..

Dee said...

i lak suker mkn portugese grill kat oasis food court kt mv tu..

atty's said...

yatie..hhuuhuh..lapooo..tgk semua fud tuh..

Zuhaini said...

sedapnya... :)

www.my-alia.com

Nurhayati said...

ciklinn: sedap bagi tekakku la..tekak org lain tak tau plak..hehe sila lah rasa

mummyaeesh: wah camni leh geng ngan ahkau.. nak ajak dia gi makan2 la leh pinjam ke.. hihi

dazzling: tue la sedap dan leh diet skali 2in1 =)

ct noramiza: kalau ikutkan tekak ni mmg sedap.. sbb sup dia cam chinese sup, kalau sukakan sup melayu rasa tak layan kot.. hihi oo nasi ayam ek.. kat lot mana satu?? kot la leh try

honeylanz: haah betul2 ada kicap pedas mmg naik selera.. ada plak cili potongkan nyummy...

anna: oasis pun sedap ek.. kena try ni.. actually yati jarang pegi MV ni..sbb jauh dari umah huhu..thanks anna

suziey: tgk makanan mmg wat lapo kan hihi

farah: ha pegi2 jgn tak pegi.. kalau tak sedap salah kan tukang masa tu yer.. hahah

connie: oo ye ke..tak pernah try makan portugese grill la plak.. nanti try..maceh kawanku

atty: mmg lapo tgk makanan2 ni

zuhaini: mmg sedap =)

Liyanaroxx said...

kak yati penah cuba tak local fried carrot cake kat stall local dishes?try lah kak...tuh pun sedap gak tau!!!=D

Mama 4H said...

hu3..dah lama tak g mid valley..pasni lagik la tatau bila plak lepas g sana....huaaaa

Cik Wanie said...

dah lama x pegi mid valley,
rindu rasanya nak mkn kat food court tue tau,
hik hik hik

freako clothing said...

hey
thanks for visit our blog
boleh bgi kmi url kat ner u nmpak our blog review at NST??i kinda rabun

Shopaholic Mama said...

yg last tu, yong taufu ke? macam chee cheong fun eh!

mummy_adam said...

nampak menarik gak kuetiaw sup tu.. harus cuba nnt..

linahilmin said...

saya pilih koayteow grg! nyum nyum!
ps- terliur tul tengok jus alpukat tu!!!

Mummy Dhiacoco said...

Yong taufoo...Ngidam nye. Susah nak dpt kat tmpt saya nih..

Nurhayati said...

lyanarozz: fried carrot cake?? blom lagi.. ish harus pegi try cam ni.. thanks liyana..akanku cari dan makan hihi

mama4H: kaktie..sblom pindah ni harus paksa abg azam bawak jalan2..nanti dah pindah tak tau la kan bila datang sini lagi huhuhuhu sedih ni

cik wanie: actually i pun lama tak pegi.. last wik baru jejakkan diri kesana. tue la datang sana mesti singgah foodcourt.

freako clothing: bukan url..tapi on paper.. kena cari NST k.

shopaholic mama: kat singapore panggil lain kot kan..ntah saya pun tak tau hihi

mummy adam: mmg menarik...silalah rasa.

linahilmin: oo sama ngan zaf la ni suka goreng2.. jus alpukat??!! mmg wat terliur.. ;)

mummy dhiacoco: wah ngidam??!! pregnant ke jeng jeng jeng.. susah ek nak dapat..takpe buat sendiri je la kan..

Mrs LVoe said...

sedap yea.. harus sha try nnt