Thursday, May 14, 2009

Tag: Wallpaper

Sila jangan muntah darah k.. tag lagi huhu

Tag from
Mamazana dan Ummi Nuha


Anda perlu printscreen wallpaper/background desktop anda yang tengah guna sekarang.
Jangan tipu2 tau....




Bgtau nape anda suke wallpaper anda itu...
Masa ni Zara genap setahun. Kat Chillis, One Utama.
Mummy dan Daddy amik cuti sbb nak sama ngan dia pada hari kejadian dia dilahirkan. =)
Pejam celik pejam celik setahun dah dia, rasa macam baru je lahirkan dia.
Terasa rindu plak dia time kecik2.

I nak tag kawan baru (kalau dah buat abaikan yer)
M@l@ http://farrisya.blogspot.com/
IzZeTy84 http://hitamputihkehidupanku.blogspot.com/
Shima http://shimashukri.blogspot.com/
ikiqzana http://ikiqzalia.blogspot.com/
Ako http://kunyitvshalia.blogspot.com
Liyanaroxx http://lilpwencessliyana.blogspot.com/
Mazliaty http://mazrin2912.blogspot.com/

9 comments:

honeylanz said...

susunan icons kt desktop triangle gitu..tup2 ada pic comel zara tgh2

| kunyit a.k.a. eus | said...

wah.. beketak ketak tgn zara.. geramnyer...

Zuhaini said...

ah.. sweet nya.. simple je.. mcm blog ni juga ya! :) cute!

www.my-alia.com

ikiqzana said...

zana pon kene tag. huhuhu.. xpe demi sis.. zana wat jugak ehhh..

mummYaeesh said...

kutetap terpikat dgn tanganmu zara!woohoo..

Dee said...

cantik ar susunan icon tu..pehtu white je..ada gambar budak comey di tgh..

[-suziey-] said...

waaa tanteknye wallpaper..kemas jek..pc aku ni ha..serabut..penuh sume bende shortcut kt desktop..ekekek:D

Liyanaroxx said...

salam kak yati...selama nih jadik silent reader je...suka baca keletah ur daughter...then baca entry nih..opppsss~!! ada my name..i'm so glad sis~!! tq ye for the tag~!!=D have a nice day!!!

Nurhayati said...

honeylanz: actually kan kalau bole satu icon pun taknak kat desktop bukan ape..tak suka..hihi terukkan perangai ku ni.

kunyit: tue la trademark Zara =)

zuhaini: simple ek.. ingatkan dah canggih la tu haha perasan..bukan simple la sebenarnya pemalas..

ikiqzana: haah sila la buat ye Zana.. ;)

mummyaessh: tangan yang bertingkat2 tu yer.. hehe

dee: bak kata zuhaini simple je.. nasib letak gambar Zara kalau letak muka mummy dia ada org muntah darah lak..haha

suziey: tak suka letak byk shortcut or file or ape2 kat desktop wat serabut la.. dah la keje bosan n tension wat byk kat desktop lagi serabut hihi

liyanaroxx: salam liyana.. salam kenal dari akak.. tue la penat tau cari silent reader ni.. pasni jgn silent dah, sudah terbongkar rahsia mu hihihihi