Tuesday, May 12, 2009

Tag: 2009 Cute's Blogger Award

Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.



2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
From Ayu http://iceboxrivet.blogspot.com/
Sangat kagum kerana sifat kerajinan dia yang suka dan rajin memasak,
tak macamku yang malas huhu tapi rajin cari resepi dan tgk orang masak hehehe
terkezut dapat tau Ayu tak suka shopping.. ish ape plak tak suka.
Tu shopping kitchen/dining accessories, shopping la tu.. Cuma minat je yang berlainan.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
Fakta
- Anak sulung, Lahir kat Johor Bahru, Kenit, Rabun, Ada lesen memandu kelas D saje =)

Hobi
- Main game (Nintendo), Hias umah, Blogging, Amik gambar, Simpan paper bag

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
The Blogger Award Friendship goes to (mostly my silent reader hihi):
The Big Lollipop
thebiglollipop.blogspot.com
Khamqueimah
khamqueimah.blogspot.com
Mya Elzara Batrisya
myaelzarabatrisya.blogspot.com
Mama Nurdhia Zahra
mamanurdhiazahra.blogspot.com
Lily 3488
lily3488.blogspot.com
Dania Mummy
daniamummy.blogspot.com

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan
"anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!
Okey, Done!!

5 comments:

[-suziey-] said...

seb bek xdpt award ni..klu x..xpasal2 dpt tag skali..utang tag keliling pinggang dh ni..ekeke:D

DaZzlingLilLy said...

i dapat award lagi..thanks yatie..

Sidratul Muntaha said...

ekekeke.
ye ker shopping kitchen tool tu sama gak cam shopping?
hehhehhee
boleh ler yer kot?
hahhahah
siyes..
mmg tak thu naper tak suke cam ladies skit
tpi org mmg pntang nmpk culinary things...(bekas ceramic,loyang bako kek or pie,bowl kaca,set pisau berderet cam chef tu,ape lagi eyrk?periuk belanga sume nk beli klu ade duit.kdg2 lagi mahal dr handbag klu kumpul2 brg tu)
kamera...tu mmg tgh kumpul duit nk beli dslr
(entah biler)
tpi klu handbag,perfume,accessories even kain potong mtk suami belikn siap2
takpun
klu ternmpk jer..trus beli klu handabg or perfume dh kurang
klu tak
ayu beli or pakai bedak aiken jer!
hahhahahaha

mummYaeesh said...

yati, u lahir kat jb??
pastu membesar katne??

Nurhayati said...

suziey: tu la utang tag menimbun ni.. kali ni tag bagi laluan pada my loyal silent reader (loyal ke suka hati je buh kan) hehehe

dazzlingliliy: haah terima la award tanda persahabatan kita ;)

sidratul: beli barang dapur tu kira soping la kan.. pastu nampak cam ayu suka beli beg juga kan..jgn tipu hihi.. kurang2nye kan ayu pakai gak bedak aiken..dari yati tak tempek bedak pun kat muka.. lagi la teruk huhuhu

mummyaeesh: haah lahir kat JB. pastu pindah PJ. merata2 ni, dari JB-PJ-KEPONG-SGBULOH-IPOH-SGBULOH.. hebatkan. kiranye kalau besar time sekolah tu kat ipoh lama.. so jgn tanye ape kat JB tu sbb teman tak tau huargghhhh