Monday, May 4, 2009

Top 10 Finalist!!

Alhamdulillah sekali lagi. Amat2 la tak sangka blog ni terpilih dlm Top 10.
Pada yang mengundi, Mummy amatla berbesar hati pada uolss semua. Maceh tak terhingga.
Tengok finalist2 yang lain tu semua hebat2.

Utk menjadi 1st Supermummy Amazing Blogger,ada vote lagi yang diperlukan dari uolss semua.

from Malaysian Super Mummy:
By the way the polling for the Supermummy Amazing Blogger Award is already up at the top right side of the sidebar and you can start voting now!
Last day of voting is on 15 May 2009, Friday.
Thank you and good luck to the finalist!


Mummy niat, sekiranya Mummy menang dlm award ni,
ada habuan utk uolss yang setia mengundi blog ini.
InsyaAllah... (letakkan komen yang anda telah mengundi kami ye)

so ape lagi pegila kat blog
MalaysianSuperMummyUnites! untuk mengundi kami!!!!
Ada poll kat blah kanan yer

16 comments:

ai7611 said...

Akak udah vote.. Hehehe..

nurulzia said...

tahniah..u deserve it babe..i'm a big fan of u and zara!!!!yay!

honeylanz said...

tahniah yati.
has pun dah vote..

Zuhaini said...

alhamdulillah.. tahniah! err.. brapa kali buleh vote ya..?

neezareef said...

congratz

Dee said...

congrats..sy pun udah vote!!

mamazana said...

waduh..waduh... mummy!!! Tahniah ya udah tersenarai Top 10 Supermummy Amazing Blogger Award!!

Go mummy!!!

vote sudah!!

Mrs LVoe said...

yeahhhhh!!! sha pun suka :-) congrats..

babe, how to vote more? g kat poll tu ker? dh click byk kali nie. hehehe

Nurhayati said...

ai7611: thanks kak.. wah orang pertama yer..hihi

nurulzia: thank u nurul, i pun big fan of u too

honeylanz: thanks Has!!

zuhaini: tak tau la bape byk.. vote slagi bole kot.hihi

neezareef: maceh

dee: thank you.. thank youuuu

mamazana: tue la kan, tak sangka weh tersenarai.. ape amazing pun tak tau haha.. dah tercalon pun kira bagus dah.. sbb yang lain semua hebat2 belaka.

mrsLvoe: thanks Sha.. tak tau la camne nak vote banyak2..wah click byk kali ek.. maceh yer..

[-suziey-] said...

congratulation yati..hope u menang..i vote for u :)

Liza said...

Will vote and promote you in my blog yer, good luck!

mummYaeesh said...

wah siap ada rasuah ni...helo2 SPRM..whoops!harus berlumba2 sume org vote uols kekdahnye...weols pun haruslah tak ketinggalan nak terima rasuah..woohoo..lalalalla..weeee...

btw..congrats yati..after all u r d super mummy!yeayyyyy!

azzamoro said...

hi..dah vote u...good luck!!

CuTeMiUt78 said...

wah.. tahniah ya yati.. kita pun vote yati..

Mama 4H said...

huhuhu..congrats..dah vote dah..

Nurhayati said...

thank you semua!!!
terpilih masuk top 10 ni pun dah cukup terharu.. bagi Mummy sini semua blogger adalah amazing.. kalau tak takkan la semua jadi blog tegar kan..heheheh