Tuesday, May 12, 2009

U-bowl

Last minute plan ngan Liya, tapi ideanye datang dari Liya la nak main bowling.
Tak ramai dapat join memandangkan pun last minit kan.
Bukan pandai sangat pun main, tapi saje nak berseronok kan.

Bagus tul anak dara ni tido ngan lena walaupun bunyi cam disko dah dlm U-bowl ni bak kata Farah.


Afif pun tido dengan comel dan bergaya hihi


Nuha je maintain baik, tak tido pun. Mata bulat, cam tau je Aunty nak snap pic Nuha kan.


Harusla kami bergambar dulukan.


En Zafaris membuat balingan pertamanya.


Si tonet ni pun sibuk nak main bowling.


Zara malu2 nak bergambar ngan abg Hannan.
ha tgk la kaki Zara lagi besar dari abang Hannan tu, awas yer. =)


Dah nak balik, harus jua amik gambar lagi.
En Zaf kata "nak masukkan dlm blog la ni" hihi terima kasih kerana memahami..hehe



Ha amik ko byk gambarkan, sblom ni dok kata satu gambar pastu ayat setoet.. hihi

More picture at Mama Afif & Mama Hannan & Nuha

Nanti nak wat xtvt ngan blogger lagi, tapi kena plan awal2.
Ada sape2 nak join ke??!!

19 comments:

Mrs LVoe said...

babe rajin yea g main bowling.. sha kalau main sure masuk longkang je hhehehe

zara tembam tp tetap maintain cute ;-)

honeylanz said...

yati..rugi la has x dpt join hr tu. x pe..if ada plan nk ber bowling lg..has nk join gak!! segan tp mau sbb dah tau sure longkang je nnt..hehehe

nurulzia said...

bestnye main bowling..nurul kene berehat dri main bowling..huhuhuhu

mEiZ AraNda said...

nak join.;)

ni bleh jadi club mommy vogue ni kak..;)

Zuhaini said...

nak join gak! tp saya x reti main bowling.. :(

~psst. nak alamat bole..? zuhaini@psn.gov.my


www.my-alia.com

mummYaeesh said...

nak join2!nnt kita wat game lawan sape plg byk masuk longkang k?hik3
aritu terlambat kasi tau da ada date dgn blogger lain lak..adeh!jeles tgk gambar ni..

nydia-mama akif said...

bestnye main bowling..lama giler dah tak main, sure masuk longkang kalo main balik ni....hehehe,

Dee said...

ok gak..sy pun dh lama x main bowling..mesti seronok reramaikan..

Farah said...

yeay ade aktiviti lagi ke yati???hehe mestila nak join..kelakar semua org bawak kuar kamera masing2..nak masuk dlm blog la katakan hehehe

mrsharis said...

hehehe..farah,semua harus awak kamera time mcm ni. Tapi tak boleh tahan masa en zaf amik gambar..kita dah lama kontrol senyum tetiba dia set timer lak..sampai kematu bibir ni senyum..hehe

(bibir boleh naik kematu ker?)

LoVEaQshA said...

Erm btl kata mummyaeesh kita lwn sape plg byk msk longkang..
Rs2nyer dh thu juara sape msti zura..hehe
Comei tul zara,mkin bulat kakinyer..gigit2 krg..

Queenin Murni said...

yaa!! jgn lupa daku nxt time!!! :P

Sidratul Muntaha said...

waah
bestnyer
ayu lama tak main
ingt lagi pernah retakkn lane kat nilai resort time 1st timer main
bapak ganazz makcik masa tu!!
hahhahhaha

Haizales said...

langkah beshnyer if dapat join...tapi, kalau i main mmg tak pnh score :( hehehehehe...kuat jerit drpada score..hehehehe

Zihan Naszeri said...

main boling sekali je sejak boling diperkenalkan..hehee..teruk gile kemahiran..dahla sekali je...masuk lonkang lak tu

Bieaz said...

hi mummy(^_^) bie kunjung lagi. bie beri award ni so ambil di blog bie ek. belum lagi terlambatkan ehehe happy mother's day...

niza said...

mau3x...tp klu kat kl kena time sy blk klang ok gak...hehehe...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

waa syok nyer

mummysyafie said...

best nye leh main bowling ni.

nampak gagah je pic zara dr blkg kan