Wednesday, May 20, 2009

Datin Wan Abe



pic taken from
www[dot]hiburan[dot]info (jasmin hamid) & www[dot]liriklagu[com] (shamsul ghau ghau)


Sape smalam tgk citer Datin Wan Abe ni, angkat tangan!!!!!
Lawak giler citer ni.. Orang biasa, belagak kaya.....
Dunia skarang ni kan ramai buat2 kaya, hakikatnya tak pun kan..hihihihi
Jangan la jadi camtu yerk... kita kena bersyukur dgn ape yang ada.
Rezeki masing2..jangan ada dengki2 ni tak baik tau.
Lakonan dari Jasmin Hamid & Shamsul Ghau Ghau




serious best..pasni make sure uols ngadap tv3 tiap hari Selasa jam 10mlm ok

32 comments:

Aspa said...

shamsul ghau ghau kawin dgn ank mak andak akak, nama wife dia sharifah azrina atau org panggik rina.

nydia-mama akif said...

tak tau pun kewujudan cite ni....mesti tgk nih...i kalo cite ringan2 camni bole la layan..kalo cite yg heavy ni malas nak layan,penat pala otak pikir...hehe

CT NORAMIZA said...

yati, best ye, nnt nak tgklah. biasalah tu, pura2 kaya, padahal biasa2 aje. :) apa pun, jadilah diri sendiri, lg best kan?

nurulzia said...

skang ni nk tgk tv mlm dah xlarat..mata ni ngantuk sgt..huhuhu

Farah said...

alaaa saya miss la tgk citer ni..tp mmg realiti hidup org skang byk camtu...semoga kite tak tergolong sama...

Mama 4H said...

huhuhu...tak dapek la nak tgk tv lagik..astro rosak lagik..huhuhu..akan dibaiki mggu nih jugak...tapi kak tie selalu tgk desprate housewife tv9 kul 10.30..sblm tu tgk ugly betty...

CT NORAMIZA said...

yati, nak booking BI2 tu boleh x? payday nnt saya bayaq, 25/5, next week? ada acc bank lain x selain hong leong? :)

Queenin Murni said...

tgk sikit smlm.. tp tak brapa nak enjoy..sebab mcm menyampah.. si kecik plak dok main2 remote tuko sumer chanel.. last2 dia tertekan AXN, trus layan CSI.. hehehe!

honeylanz said...

tak tgk sbb hati has x keruan sbb boss call ms dinner. ada prob keje skit. aduhai..x lena tido jd nye..

Zuhaini said...

hari selasa ya..? ok, saya akan try tengok.. sure kelakar giler.. :)

www.my-alia.com

Zihan Naszeri said...

sudah lelap ini time..

harus tunggu neh

ikiqzana said...

salam sis.. sila ke blog zana ambik award tau...
skrg zana kurang negok tv, xde masa. lagi pon selalu ank 2 je nk negok kartun. geram je gan dia org.

neezareef said...

smlm nk tgk..tp celup2..jap ke dapo jap ke dpn..last2 msk blk tdo..hehehe

~~ciklinn~~ said...

best yerk citer ni.... nak tgok lah nanti..

[-suziey-] said...

oo ganti cite cinta utk ain ek..yati dh tgk ke? tp jasmin mmg best..suke dia blakon

yaya said...

yaya tengok.. yaya tengok... ha'ah kelakar giler.... tapi tak dapat tgk habis, adam kaco. Pelakon2 die best....

Sidratul Muntaha said...

aduyaii
terlepas ler plak
mlm td
ayu,aqil n sam hanyut
penat giler keje
wakakaka
mmg ml td
pas mkn
mmg nk tgk ugly betty,food bizzare n datin wan Abe ni
last2 sume melepas
sib baik
senin aritu tak miss prison break
best2!!

CoNniE said...

(angkat tgn) "kite tgk semlm"

mmg kelakor, nak2 time si datin tu kalau berckp... over tp best..

mimielola said...

Ala... dah start semlm ke... mmg target nak tgk ponnnnn. Minggu depanlah gamaknya

Mrs LVoe said...

dh start ke smlm?? dok cari2 gak bile startt.. ermm next week la sha tgok

mummYaeesh said...

adeh macamana nak tgk..kul 10.30 ada desperate housewives!woohoo

Mummy Dasy said...

kul 10.30 semalam tgk CSI adeh camne leh lupe..xpe next week ada lgkan

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

menjadi lakonan jasmin tu :)

~mama danish~ said...

tgk2!!! mmg best citer nih... kelakar!!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

owh kene bukak tv3.com neh sbb x tgk g

Nadia Dzai said...

ehe.. tak tgk lg. ehe kene bukak online la. D:

linahilmin said...

nanti dtg blog amik award kay!

Dee said...

aiseh..xleh tgk..bertembung ngan csi ny kat axn..

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

ala kak..
itu datin wan abe..
abes kalau linda lak..
PUAN SRI WANABE..cane tuh?

mummYaeesh said...

yati, senyap jerk..where hv u been dear?

Haizales said...

huhu, ada gak yg terasa kat luar sana tu ye..i hope 'org' yg dot...dot...dot...ada tgk citer ni..ihiks~

nasaoji said...

a ah..butui tu...tp, tak per, org itu, sure tak senang duduk nyer..;p